Vacanta scolara se prelungeste si in Ialomita

55

Urmare a prelungirii avertizarii de cod portocaliu, autoritatile judetene au decis ca scolile sa ramana inchise pana cand vremea va permite reluarea cursurilor scolare. Parintii sunt rugati sa tina copiii acasa si sa urmareasca anunturile din mass-media pentru a afla cand va incepe scoala.

In Ialomita, codul portocaliu a fost prelungit pana luni seara dar este posibil ca acesta sa fie mentinut si marti.

Clementina Tudor

55 comentarii

 1. Nu se inchide scoala pentru ce e afara neaparat in momentul asta (desi nu e chiar la dolce vitta) ci pentru ca judetul e sub avertizare de cod portocaliu pana maine seara.

 2. Da, deci unele licee fac ore pentru că elevii respectivi au aripi şi zboară până la şcoală ! Să fim serioşi, de ce unii ar merge şi unii nu ? Evident că e valabil pentru toată lumea…

 3. Pentru unii vestile sunt imbucuratoare,dar ce ne facem cand trebuie sa recuperam? Cu ce suntem noi de vina ca Mama Natura se dezlantuie? Nu s-ar putea recupera din mers? Oricum ………degeaba ne-ar chema peste program. La ce ne foloseste recuperarea? Cititm comentarii……si ne dam seama de nivelul gramatical al Romaniei! Mult succes in noul semestru!

 4. Apreciez răbdarea adminului :)) Nu înţeleg de ce se pun aceleaşi întrebări, din moment ce s-au dat mai devreme nişte răspunsuri… Din câte am înţeles, directorii TUTUROR şcolilor şi liceelor au fost anunţaţi. Deci, cine nu s-a convins, să sune :))

 5. ba voi unii sunteti idioti rau taticule! de ce tre sa puneti 7000 de persoane aceeasi intrebare??? lol si ku mn…la nivelul vostru intelectual nu ma mira faptul

 6. Autoritatile locale pot lua masuri suplimentare in afara celor “indicate” de la centru.
  Guvernul nu poate sa generalizeze o situatie doar pt. ca in unele judete e situatia mai grea sau mai diferita fata de altele.
  In Ialomita la liceu vin si elevi din localitatile invecinate si prin urmare nimeni nu e suficient de nebun sa le impuna sa vina la scoala pe vremea aceasta.
  Chiar si cei care stau la internat sau la gazda probabil nu au ajuns.
  Prin urmare, e normal ca autoritatile locale sa aiba ultimul cuvant.

 7. Mai bine ar iesit cu un comunicat oficial… decat sa se lanseze zvonuri gen “am vb eu cu directorul”
  Liceul de arte au acel microbuz care face curse sa aduca elevii din localitati invecinate si nu o sa riste nimeni sa trimita acel microbuz pe vremea aceasta.

 8. Mare belea scoala asta…………..
  Sunt comentarii mai multe ca cele despre apa “potabila” a orasului…………
  Interesanta dorinta acestei generatii de a merge la scoala!

 9. mi-a placut:)) am citit toate comentariile..si pot spune ca sunt usor surprinsa..am dat mesaje catorva persoane din liceul de arta..maxim 10 as spune..pentru a-i anunta ca nu se fac ore..cred ca este PRIMUL liceu care a aflat despre vacanta prelungita:D…si, desigur..le-am spus ca daca nu cred..sa verifice guraialomitei.com..:))..

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.