No Comment

9

undeva, pe strada crisan…

9 comentarii

 1. Pt. Gura Ialomitei

  Pagubos punctul tau de vedere! Mereu aud: “Daca il schimbam, pe cine punem? Ce a facut cutare sau cutare pentru noi?”. Ar trebui sa gandim cel putin prin prisma celui care a avut la indemana fraiele puterii si nu s-a achitat de sarcini. Pentru acest singur motiv ar trebui schimbat. De ce nu am incerca si cu un altul? Nu e bun nici ala, il schimbam! E singura noastra posibilitate de a-i sanctiona. Si apoi, de unde stim ca un altul nu ar fi mai bun? Inlocuitorul nu a avut posibilitatea de a hotari, nu a avut puterea pe mana, de aceea explicatia gen “ce a facut asta pentru noi?” nu-si are rostul. Nu uitati, fostul primar, Pinter, a fost primar vreo 10-12 ani, nimeni nu se gandea ca un altul ar putea face mai mult decat el si, iata, e adevarat, in mod fortat, a trebuit sa fie ales alt primar. Nimeni nu e de neinlocuit!!!
  Iar ce se vede pe strada Crisan este vizibil in aproape tot orasul, in unele zone chiar mai rau!

  • @ george – din ’90 tot votez pentru “impotriva” si nu s-a schimbat nimic in bine nici pentru mine, nici pentru tara. intotdeauna vin la putere niste guri flamande care inlocuiesc alte guri flamande.

   @ altcineva – haide, bre… competenti s-or mai gasi, cu cinstea e mai greu…

 2. Hei domnu’ Ionascu, acu’ ce mai zicei? Au venit rezultatele de la Bucuresti? Ce spun buletinele de analiza? Ca e apa potabila?

  Nu iti este rusine primarele de ce ai facut? De cat ai mintit? Cat costa pana la urma investia lu’ peste in apa asta mizerabila? Dar cu tot cu reparatii la tevi, instalatii, strazi distruse de ambitia dumitale? Mai am eu ceva cu dumneata? Nu cred ca iti mai amintesti cum ai sarit in sus cand am postat filmul cu apa de la robinetul meu si cum ma acuzai ca am eu ceva cu dumneata. Inseamna ca acum tot orasul are ceva cu dumneata? Eu unul m-a saturat sa car zilnic 4 ataje apa de la magazin si sa mai platesc si la URBAN apa dumitale de izvor. Pe de alta parte, sesizez lipsa de reactie a PSD Ialomita care consimtind sa sustina un astfel de primar, e clar ca este de acord cu ceea ce face. Asta e genocid domnule Ionascu si in consecinta voi semnala forumurilor Europene ceea ce faci dumneata aici.

 3. Tare ii pasa d-nului Ionascu de locuitorii acestui judet.
  Multi primari s-au impotrivit majorarii cu 20% a taxelor si impozitelor pt. 2010, insa ‘harnicul ” nostru primar a reusit inca din luna noiembrie, aprobarea in consiliu local a acestei majorari.Probalil sa fie unul din primarii fruntasi la inrobirea noroduli care il voteaza sau are nevoie de mai multi bani pentru a mai finanta proiecte gen apa nepotabila din aceasta urbe?

 4. Acu vad in noile articole ca mai are curaj sa ceara de la Guvern bani pentru reabilitarea retelei de apa. Poate se sesizeaza aia, si ii intreaba la ce trebuiesc banii si ii ia bani marunti cum au folosit banii pentru aceasta investitie a apei.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.