Cabinet de terapii naturiste

1
———————————————————————–
STIATI CA…
– fitoterapia (terapia cu ajutorul plantelor) era principala metoda de terapie folosita inaintea aparitiei ,,erei” antibioticelor si a medicamentelor de sinteza? (http://www.ultraviolet.ro/articol/avantajele-fitoterapiei);
– in Romania, aproximativ 30% din populatie sufera de obezitate? (http://www.info-sanatate.ro/articol40,748,Cifre_ale_obezitatii_in_Romania_si_in_lume.html);
– Romania e pe locul 4 in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de bolile cardiovasculare? (http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/servicii-medicale-pentru-sanatatea-familiei/statistici-oms-hipertensiunea-arteriala-boala-secolului/);
– potrivit site-urilor specializate in medicina naturista, intre 30-50% din populatia lumii, a incercat cel putin o data sa se trateze prin metode naturiste, traditionale (http://www.publika.md/numarul-pacientilor-care-apeleaza-la-medicina-traditionala-s-a-dublat_1027011.html.
cerasela devencea

C.M.I. Holimed dr. Devencea Cerasela Nicoleta

strada Episcopiei nr. 3 (intrarea pe la blocul E 14)

Slobozia, judetul Ialomita.

Telefon – 0723.241.805.

Servicii oferite:
– evaluarea starii de sanatate cu aparatul de biorezonanta;
– terapii naturiste;
– HMS (mineralograma din firul de par).

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

1 comentariu

  1. Buna ziua! Numele meu este Reta Motoi, de profesie asistent medical. De un an si jumatate colaborez cu un Institut de cercetare pentru nutritie celulara – USANA.
    Certificarile, studiile, brevetele, premiile companiei dar mai ales efectele produselor nutritive asupra vietii si sanatatii mele, a familiei mele dar si a persoanelor care mi-au urmat sfatul de a le folosi, m-au convins ca trebuie sa le fac cunoscute si mai departe. Sa le prezint oamenilor care privesc sanatatea, organismul uman precum si problemele de sanatate, din alta perspectiva.
    Astfel am considerat ca dumneavoastra ati putea fi persoana care sa fiti interesata de produse de calitate farmaceutica, cu studii clinice si toate certificarile care sa ateste calitatea.
    Dumneavoastra stiti cel mai bine ca suplimentarea a devenit o necesitate in conditiile vietii moderne de astazi. Totodata e timpul ca oamenii sa beneficieze de suplimente biodisponibile, standardizate, formule complete, echilibrate si eficiente cum sunt cele produse de compania USANA.
    Compania este fondata de Dr. Myron Wentz, om de stiinta, virusolog si imunolog, recunoscut la nivel international, cu multe premii in domeniu, inclusiv Premiul “Albert Einstein” pentru realizari exceptionale in stiintele vietii.
    Daca ati vrea sa stiti mai multe despre companie si produsele ei, astept in raspunsul dumneavoastra o propunere despre cum ne-am putea intalni, eventual.

    Multumesc!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.