Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere

0

Primăria Municipiului Urziceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii publice  de conducere vacantă  după cum urmează:

Director executiv grad II funcţie publică de conducere din cadrul  aparatului de specialitate al primarului – Poliţia Locală Urziceni.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice de conducere sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă in domeniul ştiinţe juridice sau ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minim 3 ani;
  • studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administraţiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitării funcţie publice.

Concursul se va organiza conform calendarului:

  -Proba scrisă se va desfăşura în data de 14.12.2016, ora 11,00 la sediul  Primăriei Municipiului Urziceni;

  – proba interviu se va desfăşura intrun termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise,  la sediul  Primăriei Municipiului Urziceni.

Condiţiile de participare la concurs;

Pentru participare la concurs candidaţii trebuie să indeplinesca condiţiile art.54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici,  (r2) cu modificarile si completarile ulterioare.

În vederea participării la concurs, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului in Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, candidaţii depun dosarul de concurs, care va conţine în mod obligatoriu documentele prevazute la art.49 din H.G. nr. 611/2008, modificată şi completată de H.G nr. 1173/2008, la Registratura  Primăriei Municipiului Urziceni camera nr.12 din str. Calea Bucureşti nr.104.

Locul concursului: sediul Primăriei Municipiului Urziceni str. Calea Bucureşti nr.104 in  sala de şedinţă a Consiliului Local  et.1.

Condiţiile de participare la concurs, bibliografia stabilită si conţinutul dosarului de concurs  se afişează la avizierul Primăriei Municipiului Urziceni si pe site-ul instituţiei: http://www :primaria-urziceni.ro.                                      

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0243/254975, interior 14 (compartiment Resurse Umane).

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.