Vrem 10 pentru România (P)

1

1.  Vrem ca România să iasă din criză şi să reintre pe drumul libertăţii economice, sociale şi     politice pentru care s-a murit în 1989.

2.  Vrem ca oamenilor de valoare să le fie recunoscută valoarea în ţară, nu doar în străinătate! Specialiştii, oamenii de cultură, intelectualii, studenţii au nevoie de o şansă aici şi trebuie răsplatiţi conform cu studiul, pregătirea, talentul şi munca lor!

 3.  Vrem să le redăm românilor România! Oamenii şi mediul sunt capitalul nostru fundamental! Vrem un climat civic de responsabilitate faţă de mediu! Noi ne batem pentru curăţenie socială, economică şi politică. Pentru noi o societate bolnavă şi coruptă este o societate poluată! Vrem să nu ne mai fie ruşine de conducătorii noştri! Vrem o Românie cu adevărat democrată în care puterile în stat să nu mai fie concentrate în jurul câtorva persoane!

4.  Vrem linişte pentru ca românii să muncească în pace. Ajung atâţia ani de scandaluri politice! Ajunge atâta învrăjbire între români! Noi vrem să ne reconstruim în linişte ţara pentru a avea din nou satisfacţia muncii împlinite şi recunoscute.

5.  Vrem ca Romania să recâştige demnitatea ei în lume. Trăim într-o Europă care ne “dojeneşte” ca pe copilul neascultător care nu e în stare de nimic dacă nu este tras de mânecă. Iar dumnevoastră, domnilor din PSD, PNL, PDL, PC şi UDMR sau voi care v-aţi mai perindat pe la putere, aţi avut grijă să demonstraţi Europei că din păcate nu se înşală. Prin aplicarea proastă sau cu întârziere a legilor europene, prin nerespectarea normelor europene ne-aţi transformat în ultima ţară a UE!

6.  Vrem ca oamenii care au fost înşelaţi şi care se simt dezamăgiţi de promisiunile deşarte ale partidelor parlamentare să vină alături de noi! Ştim că actualele partide au atras în rândurile lor oameni de bună-credinţă care au crezut în promisiunile politicianiste! Guvernanţii actuali şi parlamentarii puterii şi ai opoziţiei i-au marginalizat unul câte unul pe toţi aceşti oameni de bună-credinţă! Ideile acestor specialişti au ramas îngropate prin sertarele oportuniştilor, fiicelor şi nepoţilor ridicaţi între timp la rang de demnitari! Pe aceşti tehnicieni, pe aceşti oameni de cultură, indiferent de partidul în care au fost „îngropaţi”, îi vrem alături de noi.!

7.  Vrem ca mamele să nu se gândească cu îngrijorare la alocaţia de creştere a copilului! Pentru elevi şi studenţi vrem mai multe şcoli deschise, vrem educaţia gratuită şi egală pentru toţi, vrem acces la învăţătură, la carte şi la calculator pentru toţi copiii (adolescenţii) noştri! Vrem locuinţe pentru familiile la început de drum, vrem oportunităţi de carieră pentru tineri aici în România, nu doar în străinătate!

8.  Vrem ca românii pensionaţi sau disponibilizaţi din industria fost-comunistă să nu ajungă cerşetori, vagabonzi, infractori! Vrem o şansă de finanţare pentru afacerile mici şi mijlocii! Vrem că România să nu mai contribuie inutil la bugetul UE fără să fie capabilă din cauza incompetenţilor şi a corupţilor să atragă fondurile din programele europene!

9.  Vrem ca ţăranii din satele din România să trăiască din vânzarea produselor din gospodăriile sau din fermele lor agricole, nu să supravieţuiască la limita sărăciei! Vrem să le redăm românilor de la ţară mândria de a-şi purta costumul popular.

10.  Vrem preţuri mici la energie! România este o ţară bogată, cu resurse ale solului şi subsolului şi totuşi cu locuitori atât de săraci! Vrem urgent investiţiile masive în energie curată şi în tehnologii nepoluante. Creşterea folosirii energiei regenerabile va reduce dependenţa de combustibilul fosil aflat oricum în scădere abruptă. Investiţiile în tehnologii verzi înseamnă investiţii în cercetare şi creare de locuri de muncă în România!

             VREM VERDE !

                SALVAŢI ROMÂNIA !

                       VOTAŢI  PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN!

 

 

1 comentariu

  1. glumeste?
    el care a trecut rand pe rand pe la psd, pnl,pdl,hait ca la udmr nu a fost. el care a fost secretar general la pdl si a taiat alocatiile mamelor, pensii si salarii vrea acum sa se dea alba ca zapada? el va da servicii, el care a inchis serviciile? mie mi-a fi rusine sa mai scot capul afara si el promite cai verzi pe pereti

Lăsați un mesaj