La liceul de chimie sunt 100 de corigenţi la sport

2

Sportul s-a dovedit an de an una dintre materiile de netrecut la Grupul Şcolar Mihai Eminescu din Slobozia. Soţii NEAGU, profesorii de educaţie fizică şi sport ai liceului, au lăsat 100 de elevi corigenţi în primul semestru al anului şcolar.
Directorul instituţiei a declarat că elevii erau reticenţi faţă de orele de sport. Maria GEANTĂ precizează că situaţia şcolară era ţinută până în ultima zi de şcoală doar în caietul profesorului, fără a se cunoaşte exact câte absenţe şi ce note au elevii:  “dansii aveau obiceiul sa-si noteze copiii in caiete; acest obicei treneaza de multi ani, nu de acum, aveau caietele dansilor in care-si notau prezenta, notele, punctajele realizate si de regula, dansii intarziau sa le puna in cataloage – suntem in ultima saptamana de scoala si unii elevi nu stiau ce situatie au sigur.Adica nici noi nu prea puteam sa controlam, sa stim cine nu s-a dus la orele de sport; de multe ori absentele apareau la sfarsit. Domnii diriginti au avut de multe ori discutii cu dansii sa le treaca notele in cataloage dar tot timpul pretextau ca or sa le treaca dupa ce-si dau toate normele”.

La consiliul profesoral de săptămâna trecută, profesorii Grupului şcolar Mihai Eminescu din Slobozia au fost atenţionaţi să încheie corect situaţiile şcolare, fără a condiţiona promovarea acestora.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Lasa-ne cu lupul moralist, sau mai bine zis lupoaica moralista…Ce naiba, doar nu suntem prosti sa credem ce spune doamna directoare! Acum se scuza, dar degeaba! Liceul ala a ajuns cum a ajuns si datorita incapacitatii ei de gestionare a lucrurilor! Primul lucru ce ar fi trebuit sa faca ar fi fost sa-si dea demisia, dar e greu sa renunti la functie si la tot ce implica ea. SI la Neagu a fost la fel, e greu sa te lasi de ceva cu care te-ai obisnuit. Asa ca, nici ea nu-i departe si sa ne scuteasca de cat de buna e ea!

  2. Si cand eram eu la liceu tot asa faceau, treceau absentele in caiet si notele .Niciodata nu stiai situatia la sport si am terminat liceul in 91.Vroiau sa ne faca mari sportivi pe toti,cu toate ca nu toata lumea are inclinatii spre sport ,trebuia sa fii as.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.