160 de preavize la DGFP Ialomița

3

dgfpAngajaţii din Direcţiile Generale ale Finanţelor Publice sunt în aşteptarea măsurilor de restructurare a personalului.
În Ialomiţa, se preconizează că din cei 380 de salariaţi ai FISCULUI, 60 îşi vor pierde locul de muncă, în urma reorganizării activităţii instituţiei.
Deputatul Marian Neacşu apreciază că, într-o oarecare măsură, restructurarea este justă, atâta timp cât mediul economic privat s-a tot restrâns în ultimii ani. Parlamentarul PSD din Colegiul 2 Slobozia a mai spus că procesul de reorganizare a avut loc la nivel restrâns şi a fost coordonat strict de şeful ANAF.
Reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa au declarat că la nivelul judeţului vor fi transmise 160 de preavize de concediere pentru toţi cei care lucrează în birourile vizate de reducerea posturilor. Ulterior, aceştia vor susţine examen de ocupare a locurilor de muncă, iar în urma rezultatelor obţinute se va decide cine pleacă şi cine va rămâne în sistem.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. A spus asta usl in campania electorala? Parca acum o luna mincinosul ponta vorbea despre crearea a 1.000.000 locuri de munca. Un milion de minciuni turnate in urechile voastre de catre usl-asi, oameni buni! Cu ce-l afecteaza pe liderul grupului psd XXL din Camera Deputatilor, realitatea ca niste oameni isi pierd posturile, DEOARECE MEDIUL ECONOMIC PRIVAT S-A TOT RESTRANS IN ULTIMII ANI, cei de dupa criza 2008-2011?

  2. era necesar de mult timp restructurarea ANAF care inghite o groaza de bani de la buget pentru salariati de lux. Acum iar ies astia in strada si urla ca nu mai au de unde sa isi plateasca ratele la banci pentru vile si masini de lux !
    la munca milogilor, veniti in sectorul privat sa vedeti cum se munceste cu adevarat.

  3. Parce era mai bine sa le fi taiat salariile cu 25% si sa li se reduca numarul pe cale naturala- la 7 plecati, o singura angajare. Votati usl, dragilor, care-i problema? Traiasca ciuperca, neacsu si ai clica mincinosilor psd din Ialomita!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.