5000 EURO – recompensa record pentru identificarea autorilor incendierilor de ieri

2

Administratorul societăţii de transport din Slobozia, atacat cu cocteiluri Molotov la două din punctele de lucru ale firmei, oferă 5000 de Euro celor care pot oferi indicii clare pentru identificarea autorilor.

Recompensa a fost anunţată astăzi, în cadrul emisiunii Agenda Publică. Nicu Pericli speră astfel să obţină imagini de la camerele de vedere amplasate la magazinele din apropierea biroului de la intrarea în bazarul municipal.

Nicu Pericli are convingerea că atacul are legătură cu licitaţia de mâine, pentru atribuirea transportului urban de călători. Şi pentru poliţişti, prima ipoteză de lucru în identificarea autorilor este la nivelul concurenţilor din piaţă. Vă reamintim, ieri dimineaţă, persoane necunoscute au incendiat două spaţii ale firmei de transport, spărgând geamurile şi aruncând în interior cocteiluri Molotov.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. La nici una din locatii nu erau montate camere video?
    Banuiesc ca un prosper om de afaceri ia in calcul si “neprietenii” cum spune o persoana in comentariul semnat Gura Ialomitei .

  2. Pai daca tot dispune d-nul Administrator de suma acesta frumusica pt. recompensa,
    de ce nu lasa Politia sa isi faca treaba si din banii aceia sa isi plateasca chiria garsonierei, parca asa am citit intr-unul din comentariile de la articolul din 08.09.09,
    ca bieti proprietari au de incasat chiria pe cateva luni in urma.
    Na ca m-am inflamat si inca nu sunt un neprieten.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.