A dat Domnul…

3

După aproape trei ani de cercetări, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial şi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, au reuşit să trimită în judecată o bucureşteancă, pentru că a încercat să introducă droguri în penitenciarul din Slobozia.

Sub pretextul sărbătorii de Sfântul Valentin, pe 14 februarie 2007, femeia i-a adus concubinului aflat în penitenciar, droguri ascunse într-un tort.

Bucureşteanca de 27 de ani s-a prezentat în urmă cu doi ani la sectorul vizite, pachete şi corespondenţă al Penitenciarului Slobozia, cu alimente pentru concubinul său, deţinut în această unitate, pentru a-i sărbători onomastica.

Tânăra s-a folosit de o identitate falsă, cea a surorii deţinutului, iar în tortul pe care i l-a adus concubinului său, a ascuns o pungă din plastic, în care se afla cantitatea de 0.38 grame de heroină.

Inculpata a fost trimisă în judecată, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri şi fals privind identitatea.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Da DOMUL, cum sa nu:,,Cei cinci sindicalişti, administratorii Realitatea Media, i-au dat cu flit lui Vîntu. Tårziu, după părerea specialiştilor în insolvenţă. Declararea falimentului la Realitatea TV este o chestiune de zile şi, cum Vîntu nu mai are bani să acopere măcar datoriile către firmele
    care i-au cerut insolvenţa, cei cinci lideri sindicali care se băgaseră cu simbrie la Vîntu s-au speriat şi s-au cerut afară: Marius Petcu – preşedinte CNSLR Frăţia, Iacob Baciu – preşedintele Confederaţiei Sindicatelor Democrate din Romånia, Achille Duţu – preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Chimie şi Petrochimie, Dumitru Costin – preşedinte Blocul Naţional Sindical, Ion Popescu – preşedintele Confederaţiei Sindicale „Meridian“. Cei cinci, conform Legii 85/2006 privind procedura insolvenţei, riscă puşcăria pentru infracţiunea de bancrută simplă prevăzută de Art. 143 (neintroducerea sau introducerea tardivă, de către debitorul persoană fizică ori de reprezentantul legal
    al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii în termen, care depăşeşte cu mai mult de 6 luni termenul prevăzut la art. 27, adică 30 zile).
    Conform Art. 3 din aceeaşi lege, insolvenţa este prezumată ca fiind vădită atunci cånd debitorul, după 30 de zile de la scadenţă, nu a plătit datoria sa faţă de unul sau mai mulţi creditori. Cum unele din datoriile Realităţii TV depăşesc şi un an de la scadenţă, cei cinci lideri sindicali au stabilit cu Vîntu să iasă de la administrare, aşa cum PSD-ul stabilea cu Vîntu în septembrie să iasă de la guvernare.
    Dacă liderii sindicali au jucat cartea cåştigătoare, vom vedea cånd creditorii le vor cere atragerea răspunderii materiale şi penale pentru faliment. Cåt despre PSD, despre ei deja ştim cu siguranţă că au jucat cartea necåştigătoare, pe numele ei Sorin Ovidiu Vîntu.
    Şase cereri de intrare în faliment împotriva trustului Realitatea-Caţavencu. „Cotidianul“, deja în insolvenţă.
    1. Patru cereri îndreptate împotriva Realitatea Media SA (Realitatea TV): SC „R“ SA, termen pe 16.03.2010, SC MEDIAFAX SA, termen 23.02.2010, SC SYSTEM DESIGN & INTEGRATION SRL, termen 03.03.2010, G.C.T. GENERAL CLIMA THERM SRL, cu termen 03.02.2010, şi UCMR ADA cere peste 3.000.000 de euro, primul termen în 31.03.2010
    2. Două cereri îndreptate împotriva Caţavencu SA SC ATTICA IMAKO MEDIA SRL, termen 29.01.2010, ATTICA MEDIA RMN SRL, termen 09.02.2010.
    Fostul patron al Realităţii TV, Silviu Prigoană, a estimat datoriile „grupului“ la 60 milioane de euro, din care Realitatea TV – 20 milioane de euro. Concluzia: „un cal mort“ pe care el n-ar mai paria.

    Acum, ca să înţeleagă toată lumea

    În interviul exclusiv acordat de Vîntu lui Petrişor Obae pentru http://www.paginademedia.ro, acesta dă vina pe Board-ul editorial pentru situaţia jalnică în care a ajuns grupul Realitatea-Caţavencu.
    După părerea mea, aceasta este o dovadă de „bărbăţie“ autentică din partea lui Vîntu. Dacă făcea profit, se lăuda. Acum, cu şase cereri de deschidere a falimentului, jurnaliştii sunt vinovaţi.
    În general, în interviu, Vîntu bate cåmpii cu investiţii, extindere, descentralizare, board, business, componenţă socială, competenţă bla-bla.

    Sorinele, de ce minţi, că DIICOT-ul n-are dinţi!

    Stresat de apropierea extrădării/ audierii lui Nicolae Popa, SOV a început să dea rateuri. În interviu, dă nişte răspunsuri de-a dreptul
    mincinoase. Sunt de-za-mă-gi-tă!”

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.