A stat în puşcărie 18 ani şi n-a priceput nimic

1
A iesit din puşcărie după 18 ani şi a recidivat. Ultraj, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu – sunt infracţiunile pentru săvârşirea cărora un ialomiţean din Perieţi a fost reţinut.
Bărbatul, condamnat anterior la o pedeapsă privativă de libertate, pe o perioadă de 18 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a fost reclamat Poliţiei, săptămâna trecută‚ de un localnic de 45 de ani, pe care l-ar fi acostat pe stradă şi agresat fizic.
În temeiul sesizării, un agent de poliţie, împreună cu partea vătămată, s-au deplasat la locul agresiunii pentru efectuarea de cercetări, ocazie cu care a fost depistat agresorul, care a continuat manifestările violente. În aceste condiţii, poliţistul a intervenit pentru  imobilizarea şi încătuşarea acestuia, moment în care, agresorul l-a lovit pe agent cu pumnul în zona feţei, după care a fugit.
Poliţistul a procedat la urmărirea suspectului, concomitent cu solicitarea sprijinului colegilor de la posturile de poliţie limitrofe, bărbatul fiind prins pe câmp, la aproximativ 1 km de locul agresiunii, după efectuarea somaţiei prin executarea unui foc de avertisment în plan vertical.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, a dispus începerea urmării penale pentru comiterea infracţiunii de ultraj, infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. a văzut că e traiul greu afară şi bănuiesc că a săvârşit faptele cu premeditare. acolo e mâncărică, căldurică, televizor…viaţă frate. afară munceşti de te speteşti ca să ai parte de ele;)

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.