Accidente

0

Două accidente de circulaţie s-au produs ieri, pe fondul neatenţiei în conducere şi al consumului de alcool.
Primul caz a fost al unui tânăr de 31 de ani din Moldoveni, care, după ce a consumat câteva pahare cu alcool, s-a urcat la volanul autoturismului, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, semnalizată, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului dreapta faţă, un alt tânăr, de 30 ani.
Cel de-al doilea accident sesizat organelor legii s-a produs pe raza comunei Ograda. Şoferul de 31 de ani, din Ţăndărei, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a intrat în impact lateral cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 45 ani, din Alba Iulia, care se deplasa regulamentar.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 41 ani, din municipiul Alba Iulia, pasageră în autoturismul care se deplasa regulamentar.
Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar şoferii ialomiţeni au acum dosare penale.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.