Accidente

0

Două accidente de circulaţie s-au produs ieri, pe fondul neatenţiei în conducere şi al consumului de alcool.
Primul caz a fost al unui tânăr de 31 de ani din Moldoveni, care, după ce a consumat câteva pahare cu alcool, s-a urcat la volanul autoturismului, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, semnalizată, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului dreapta faţă, un alt tânăr, de 30 ani.
Cel de-al doilea accident sesizat organelor legii s-a produs pe raza comunei Ograda. Şoferul de 31 de ani, din Ţăndărei, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a intrat în impact lateral cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 45 ani, din Alba Iulia, care se deplasa regulamentar.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 41 ani, din municipiul Alba Iulia, pasageră în autoturismul care se deplasa regulamentar.
Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar şoferii ialomiţeni au acum dosare penale.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj