Achiziţie pentru situaţii de urgenţă

0
Din cauza zăpezii căzute la începutul săptămânii pe raza judeţului Ialomiţa, la prefectură s-a reunit în şedinţă Comitetul pentru situaţii de urgenţă. Deşi a nins 24 de ore, zăpada depusă pe carosabil nu a pus probleme, în Ialomiţa nu au fost drumuri închise cu excepţia drumului judeţean dintre Reviga şi Miloşeşti, care a fost redat circulaţiei în 3 ore.
Cu toate acestea preşedintele comitetului, prefectul Mădălin Teculescu, a propus, în scopul eficientizării intervenţiilor pe drumurile naţionale, efectuarea demersurilor necesare către Ministerul Transporturilor, pentru dotarea cu un răspânditor cu bazin pentru clorură de calciu.
Utilajul va intra în dotarea Secţiei de Drumuri naţionale Slobozia, iar propunerea a fost aprobată în unanimitate de către membrii Comitetului.
Tot pentru o eficientizare mai bună, dar de data aceasta a fluxului informaţional decizional, şeful Oficiului judeţean pentru Telecomunicaţii Speciale, locotenent colonel Ion Florescu, a propus ca din aplicaţia 112 să se facă extensie în vederea transmiterii informaţiei şi către dispeceratele drumurilor naţionale şi judeţene şi să se realizeze astfel o integrare a acestor dispecerate.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedentOPC
Articolul următorLa volan fără permis

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.