Agresorul de 7 ani a fost identificat

3

Agresorul care a atacat cu cutitul o tanara pe strada a fost identificat.
Din cercetari, politistii au ajuns la un copil care locuieste in zona fostei scoli 13 si care provine dintr-o familie dezorganizata.
Seful Biroului de Ordine Publica Slobozia, Maria Baciu, spune ca la inceput minorul nu a recunoscut fapta dar el a fost identificat de victima:
audio minor1 
Apropiatii minorului au marturisit ca in momentul in care baiatul a iesit din casa ar fi spus ca pleaca sa omoare o fata. Psihologii si politistii au mai concluzionat ca baiatul este  influentat de desenele animate si jocurile pe calculator:
audio minor2 
Agresorul de 7 ani si familia lui au intrat intr-un program de consiliere in cadrul Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului. 

Clementina Tudor

3 comentarii

 1. atata tot? “Agresorul de 7 ani si familia lui au intrat intr-un program de consiliere” ? adik poate sa omoare apoi 10 persoane, ca va intra intr-un program de consiliere de inca 10 ori. iar parintilor, daca mai pot fi numiti asa, nu le face nimic? eu zic sa il inchida pe acest criminal, departe de lume undeva, e pericol public si are mari sanse sa ajunga criminal in serie. nu are ce cauta pe lumea asta.
  ms pt stire. nu sunt din ialomita, vad ca stirea e de nivel local. poate daca ar fi fost mediatizata la nivel de tara s-ar fi luat masuri.
  si mai e cava. sa zicem ca acest “copil” era sub influenta desenelor, dar in conditiile in care nu pateste nimic, nu cumva orice adult dus cu pluta poate sa se foloseasca de un minor sa omoare pe cineva, din razbunare, invidie etc? ca tot nu pateste nimic…oare nu sunt legile astea negandite?

 2. je a identificat problema…
  asa cum e, legea e foarte proasta pentru ca nici minorul si nici parintii nu poarta raspundere penala
  dezarmant este ca politistii ridica din umeri si se inteleg cu reporterii sa nu spuna ceea ce le e defavorabil, cu scuza ca daca aud si altii se pot folosi de sincopele legislative…
  acum, eu ma intreb ce s-ar fi intamplat daca baiatul ar fi plecat sa omoare un copil?! ca poate ar si fi reusit!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.