Agricover Credit – bancă pentru credite agricole

5

agricover

La Slobozia s-a deschis prima filială regională a unei bănci pentru credite agricole. Instituţia financiară se adresează exclusiv fermierilor, motiv pentru care locaţia a fost aleasă în inima Bărăganului.
Directorul General al filialei, Robert Rekkers, a declarat la deschidere că banca urmăreşte acordarea de finanţarea rapidă, fără birocraţie şi garanţii suplimentare, într-o singură zi:
audio Robert REKKERS
Pentru a convinge de determinarea pe care o au în piaţă, reprezentanţii filialei au recreat în faţa sediului un spaţiu rural, cu paie de grâu aşternute pe caldarâm, un ţarc cu o văcuţă de rasă amenajat lângă intrare şi un tractor performant, visul oricărui fermier.
Autorităţile locale au salutat iniţiativa, iar primarul Alexandru Stoica speră că dezgheţarea creditelor agricole va contribui la dezvoltarea afacerilor de familie:
audio Alexandru STOICA
Prefectul Gigi Petre apreciază că prezenţa la Slobozia a celei mai mari firme de profil privind creditele agricole va fi un câştig pentru tot judeţul:
audio Gigi PETRE
Sucursala de credite agricole din Slobozia deserveşte şi judeţele Giurgiu şi Călăraşi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Domnule, luminat primar avem! Halal! Bani, baeietii, apitala creditului agricol, paie (pe foc) … Domn primar, dar agricultori avem?
    Pe luminatorul judetului nostru, domn Ciuperca, l-ati fentat de nu a fost prezent? Sau s-a stins “lumina” si nu a avut inspiratie? Serios! O fi plecat sa aduca investitori pentru parcul industrial mostenire de la Ionascu, sau bani mai multi pentru saracul nostru de judet?
    Nu ati facu nicio referire la “indicatiile pretioase” ale domnului presedinte. Pacat! O sa va sanctioneze. Fiti atent!

  2. Domnule luminat Ionascu nu mai comentati sub pseudonime dastea ca va recunoastem domnule expresiile cu care ne-ati aburit catziva ani…. Slobozitu’ auzi…te-ai slobozit singur domnule…si daca inca nu ai invatat ca asa e in (tenis) politica inseamna ca de aceea ti-au dat astia papucii!! In mandatul tau a venit Banca “kaufland” sa ne furnizeze apa potabila….iti spune ceva ultima fraza ce zici????

  3. I- auzi la pacient….cică Ionaşcu bate cu mâna la tastatură pân’ se slobozeşte pe gură)) S-a făcut moldoveanul postac))))))))))Mor de râs ce companie selectă am…exul cu privire umedă de bovină—şi nutria moldavă)))))))))

  4. …,,iar primarul Alexandru Stoica speră că dezgheţarea creditelor agricole va contribui la dezvoltarea afacerilor de familie”…Ha, ha, ha! Tot cu gandul la famiglia psd!…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.