Ajutor pentru încălzire

0

Trei zile: atât vor avea la dispoziţie beneficiarii de ajutor pentru încălzirea cu lemne pentru a intra în posesia sumelor respective. Primăria Urziceni va efectua în perioada 25-27 ianuarie plăţile către solicitanţii de subvenţii, alţii decât beneficiarii de ajutor social.

Important de reţinut de către cei în cauză este faptul că trebuie să se prezinte la casieria primăriei, doar în intervalul amintit, ulterior datei de 27 ianuarie banii nedistribuiţi urmând a fi retrimişi în conturile trezoreriei, iar recuperarea ulterioară a acestora va fi extrem de dificilă.

Cuantumul ajutorului respectiv este cuprins între 16 şi 54 de lei de familie, în funcţie de nivelul veniturilor, iar banii, aferenţi lunii noiembrie, vor putea fi ridicaţi de la casieria primăriei pe baza actului de identitate al solicitantului.

În evidenţele biroului de asistenţă socială din cadrul primăriei Urziceni figurează un număr de 267 de persoane îndreptăţite să primească subvenţii la încălzirea cu lemne, iar suma totală este de aproape 10.300 de lei.

Ministerul Muncii, Familiei, Familiei şi Protecţiei Sociale a decis în luna septembrie ca plata ajutoarelor pentru sezonul rece 2009 -2010 să se facă lunar şi nu integral la începutul perioadei, decizia fiind motivată de faptul că în bugetul pentru anul 2009 nu a fost asigurată suma necesară plăţii subvenţiilor.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.