Alegeri degeaba la Gheorghe Lazar

4

foto: Florin Floreanu

Primarul din Gheorghe Lazar a castigat alegerile inainte de desfasurarea lor: unicul contracandidat pe care il avea la scrutinul din 10 iunie s-a retras din cursa electorala.
Reprezentantul PDL-ului si-a inregistrat candidatura cu 20 de minute inainte de miezul noptii, chiar inainte de expirarea termenului de inscriere, iar a doua zi s-a retras din confruntarea pentru alegerile locale.
Gurile rele clevetesc cum ca singurul contracandidat al primarului Marian Pavel a fost amenintat ca daca intra in competitie, sotia lui isi va pierde slujba din invatamant.
Edilul din Gheorghe Lazar spune insa ca nu avea sens sa-si intimideze competitorul pentru ca 90% dintre locuitorii comunei il voteaza cu ochii inchisi. Marian Pavel a candidat in 2004 alaturi de alti 10 aspiranti la fotoliul de primar, in 2008 au fost 5, printre care si un angajat al primariei, iar in 2012 este candidat unic la Gheorghe Lazar.
Situatia i-a permis edilului social democrat sa-si sarbatoreasca succesul pentru inca un mandat, in avans de desfasurarea alegerilor, ceea ce incolteste o intrebare retorica: la ce bun sa se mai cheltuie banii cu organizarea alegerilor la Gheorghe Lazar?
Sambata, de ziua comunei, Marian Pavel si-a savurat victoria facila pentru inca 4 ani in fotoliul de primar, alaturi de 1.000 de locuitori ai comunei prezenti la spectacolul oferit pentru aniversarea a 128 de ani de la denumirea oficiala a comunei dupa carturarul Gheorghe Lazar.
Petrecerea a inclus recitalutile lui Benone Sinulescu, Niculinei Stoican si Alin Vaduva, iar distractia s-a incheiat cu un foc de artificii. Tot spectacolul a costat 250 de milioane de lei vechi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Asa vrea P.S.D-ul sa castige alegerile, prin santaj si contestatii?Au reusit sa-i elimine pe Cazacu, pe Ionascu, pe primarii de la Amara, Tandarei, Sfantu Gheorghe, etc.Rusine sa le fie!

  2. traiasca ialomita rosie. cumva tovarasul ciuperca vrea sa ne infrateasca cu transnistria? si acolo e doar un singur partid in judetul(regiunea) fief al mafiotilor. sa nu uite si de constanta.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.