Aleluia!

7

Preotul de la Miloşeşti a fost prădat în weekend de 200 de milioane de lei vechi. Hoţii au pătruns în casa parohială în timp ce părintele Sturzoiu se află la o nuntă în comună. Furtul a fost sesizat în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora 1:30. Pe lângă bani s-au mai furat un laptop şi bijuterii din aur.
Un furt identic s-a mai întâmplat la Miloşeşti în urmă cu doi ani când fratele preotului din localitate a fost călcat de hoţi în timp ce se afla la tot nuntă. Păţit mai este şi viceprimarul localităţii, care în noaptea de revelion a fost jefuit de mai multe bunuri de valoare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. ba pardon… nu Domnul a dat…ci preotul a luat,mai ceva ca o caracatita,cred ca popii,in alta viata, au fost caracatite,acuma sa vina fiscul,sa-i zica…”mai popo,ia glasuieste mata de unde atata banet si bijuterii”? sincer, ma bucur ca l-au gaurit pe popa, dar fiti linistiti…i face el la loc mintenas…cat ai clipi…ca d-aia e popa…

  2. Punand cap la cap cele spuse de mircea si nosferatu rezulta: cat esti cu psd-istii poti sa fii ,,caracatita” cat vrei, ca hotii n-au treaba cu tine…asadar cine-ar fi mana in mana cu hotii ?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.