Ambulanţa Urziceni – fără apă şi curent

0

Staţia de Ambulanţa Urziceni a fost debranşată săptămâna aceasta de la reţeaua de electricitate iar în cel mai scurt timp trebuie să-şi facă propria reţea de alimentare cu apă.
Dispoziţia de sistare a serviciilor de apă şi curent a intervenit odată cu mutarea spitalului municipal Urziceni în sediul nou, unde pentru personalul de la Ambulanţă nu s-a găsit loc.
Managerul serviciului judeţean de Ambulanţă spune că luni, pentru câteva ore, staţia de Salvare Urziceni a fost debranşată de la reţeaua de energie electrică şi a fost în imposibilitatea de a acorda primul ajutor. Paros Radu precizează că toate încercările de a preveni această situaţie au fost sortite eşecului, iar în ultimă instanţă, pentru alimentarea cu energie electrică a staţia de ambulanţă, a făcut rost de un generator.
Societatea de furnizare a apei a fost mai îngăduitoare faţă de situaţia în care se află Ambulanţa Urziceni, în sensul că nu a pus în practică dispoziţia de sistare a serviciului, după mutarea spitalului municipal în sediul nou. Între timp, operatorul regional a înştiinţat conducerea ambulanţei că dacă mai vrea apă trebui să-şi facă reţea proprie.
În ultimă instanţă, managerul serviciului judeţean de ambulanţă a ajuns la Consiliul Judeţean pentru construirea unui sediu nou, în curtea spitalului municipal.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.