Ambulanţa Urziceni mai face un pas spre normalitate

0

Managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Paros Radu şi primarul Urziceniului, Constantin Sava, au semnat ieri protocolul prin care au fost date în administrarea Ambulanţei două camere situate în corpul J al Spitalului Municipal Urziceni şi un teren de 198 de metri pătraţi.
Practic, documentul pune capăt odiseei prin care au trecut ambulanţierii de la Urziceni, odată cu mutarea Spitalului Municipal din vechea locaţie de pe strada Panduri, în localul ultramodern inaugurat la finele lunii mai a anului trecut.
Proiectul de hotărâre privind trecerea celor două spaţii şi a terenului din administrarea Spitalului în cea a Consiliului Local fuseseră aprobate în şedinţa legislativului de luna trecută, după ce conducerea Spitalului Municipal şi-a dat acordul pentru punerea la dispoziţia Serviciului Judeţean de Ambulanţă a spaţiilor respective.
În cel mult o lună Substaţia de Ambulanţă de la Urziceni se va muta în incinta Spitalului Municipal, într-un spaţiu cu suprafaţa de aproximativ 48 de metri pătraţi şi va beneficia şi de o parcare de 198 de metri pătraţi, situată în spatele corpului K.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.