Amendă pentru gunoaie la Urziceni

1

Primăria Urziceni a fost amendată cu 150 de milioane de lei vechi, pentru depozitarea necontrolată a deşeurilor din oraş.

Comisarii Gărzii de mediu Ialomiţa au aplicat sancţiunea săptămâna trecută, după câteva avertismente de curăţare a terenului din cartierul de la gară, unde se aruncă repetat tot felul de gunoaie.

Locuitorii din cartier spun că situaţia s-a ameliorat vara trecută, dar că, în continuare, se descarcă spărtură de zidărie şi tencuială, dar mai ales se aruncă animale moarte. Odată cu încălzirea vremii locul se transformă într-un focar de infecţie.

Pentru depăşirea termenului de închidere a depozitelor neconforme, anul trecut au fost amendate 31 de autorităţi locale, iar 5 avertizate, din totalul celor 61 de administraţii la nivel de judeţ. La acest moment, în Ialomiţa mai există 10 situaţii de depozitări necontrolate de gunoaie.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. 150 de milioane nu este o problema pentru Costica Nebunu. Si asa nu plateste amenda de la el din buzunar. HA HA HA. Parca se discuta de o lege care sa atace veniturile primarului, nu bugetul localitatii, atunci cand se primesc amenzi…. A murit operatiunea?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.