Analize medicale gratuite – ignorate

0

Peste 28 de mii de taloane tiparite in cadrul programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei sunt arhivate la Casa Judeteana de Sanatate in speranta ca ialomitenii care nu au intrat in posesia acestora vor merge sa le ridice.
Persoanele care au intarziat sa-si faca analizele in cadrul programului ministerial, mai au la dispozitie pana la sfarsitul anului pentru a beneficia de investigatiile prevazute.
Reprezentantii Casei Judetene de Sanatate apreciaza ca multi dintre cei care nu au intrat in posesia taloanelor destinate evaluarii starii de sanatate fie sunt plecati la munca in strainatate, fie si-au schimbat domiciliul si nu au fost gasiti la vechea adresa. Urma taloanelor poate fi luata insa la sediul Casei de Sanatate iar investigatiile se mai pot face pana la 31 decembrie 2008.
Presedintele Casei de Sanatate, Mihai Geanta, spune ca se va incerca o distribuire a taloanelor prin primarii pentru ca repunerea plicurilor in circuitul postal presupune un cost pentru care nu exista bani.

Clementina Tudor, Radio Campus

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.