Anchetă IJP la Postul de Poliţie de la Sudiţi

0
În urma protestului tânărului care în urmă cu două săptămâni a ameninţat că se aruncă de la înălţime pentru că oamenii legii îl nedreptăţesc, cazul a fost preluat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Protestatarul acuză că a fost bătut în propria locuinţă de un consătean la care lucra ocazional.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie spune că acuzaţiile sunt cercetate într-un dosar penal. Daniela Salaoru precizează însă că, iniţial, petentul nu a reclamat că asupra lui s-a tras cu arma.
Referitor la acuzaţiile aduse agentului de poliţie, anchetatorii au stabilit că poliţistul incriminat şi-a făcut datoria iar amenda pe care i-a aplicat-o reclamantului a fost justificată de comportamentul injurios al acestuia.
Tânărul din Sudiţi a protestat şi ameninţat că se aruncă de la înălţime după ce în urma unei reclamaţii făcute prin 112, s-a trezit amendat cu 1.000 de lei. Ulterior el le-a spus poliţiştilor că s-a tras cu arma asupra lui.
În seara incidentului, tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La audierile de la Slobozia, acesta şi-a nuanţat declaraţiile. Arma cu care s-a tras în perimetrul locuinţei sale a fost ridicată de poliţişti. Agresorii, doi fraţi din Sudiţi, sunt cercetaţi penal pentru violare de domiciliu, lovire şi uz de armă fără drept.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.