Aproape o mie de ialomiteni au participat vineri la Bursa Locurilor de Munca desfasurata la toate puctele de lucru ale AJOFM

0

Numarul agentilor economici care au fost contactati, in vederea participarii la Bursa a fost 471, insa au venit efectiv la interviul cu ialomitenii aflati in cautarea unui loc de munca numai  45 de agenti economici.

In cadrul Bursei, angajatorii au oferit 322 locuri de munca. In Slobozia s-au prezentat 18 agenti economici, care au oferit 93  locuri de munca. Numarul persoanelor participante a fost de 320, din care 124 au fost selectate in vederea incadrarii in munca .

In Fetesti s-au prezentat 5 agenti economici, care au oferit 45 locuri de munca, si 135 de persoane din totalul de  185participante,  au fost selectate in vederea incadrarii in munca.

La Tandarei la aceasta actiune au participat 7 angajatori, care au oferit 82 locuri de munca. Numarul persoanelor participante a fost de 178, din care 115 au fost selectate in vederea incadrarii in munca.

Cele mai multe locuri de munca au fost oferite la Urziceni. Aici agentii economici participanti au fost in numar de 15 si au oferit 102 locuri de munca pentru care au fost selectatea in vederea incadrarii in  campul muncii 146 de persoane. 

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.