Asfalt la Patru Frati

2

Dupa ani de petitii la judet si Guvern, locuitorii din Patru Frati si-au vazut astazi visul cu ochii. Consiliul Judetean Ialomita a semnat cu o firma de constructii contractul pentru modernizarea drumului care leaga localitatea izolata din vestul judetului, de restul lumii.

Pentru ca in locul drumului de piatra sa circule pe asfalt, consilierul local Constantin Negoita, a mobilizat toata suflarea satului.

Lucrarea de la Patru Frati face parte din proiectul de modernizare a drumului judetean Cosereni-Moldoveni-Patru Frati-Adancata, pana la limita cu judetul Prahova, dar a fost intarziata de contestatiile repetate ale firmelor participante la licitatia de atribuire.

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a precizat ca pentru modernizarea drumului, anul acesta se aloca din bugetul propriu al judetului circa  55 de miliarde de lei.

Tronsonul doi al drumului judetean prins in proiectul de modernizare masoara putin peste 9 Km iar valoarea totala contractata se ridica la 9 milioane 500 de mii lei noi, fara TVA. Antreprenorul lucrarii este chiar din localitatea Patru Frati.

Termenul de modernizare a drumului este de 30 de luni, din aprilie 2009 pana in noiembrie 2013.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Totul este o bascalie electorala !!! Pe cine incalzeste ca s-a semnat niste acte ? Si pt. Ciochina – Orezu s-au semnat actele si nu s-a miscat nimic.
    In final nu o sa faceti nimic si o sa dati vina pe criza. Totul este o vrajeala electorala pentru a fura voturile celor din zona.
    PSD-istilor sunte-ti niste mincinosi !!!

  2. FELICITARI DOMNILOR !!! ATI FACUT O TREABA MINUNATA CU ASFALTAREA , ERA NEVOIE …ACEI SATENI ISI LUASERA GANDUL CA VOR CIRCULA PE O SOSEA ASFALTATA . NU CONTEAZA CE PARTIDE SUNT LA CONDUCERE , CONTEAZA CA ATUNCI CAND CINEVA PROMITE CA VA FACE CEVA SA SE TINA SI DE CUVANT . IMPORTANT ESTE SA SE VADA CE SE PROMITE , NU NUMAI VORBE SI APOI PROPRIA IMBOGATIRE IMEDIAT CE AJUNGE IN FUNCTIE ….ASTEPTAM CU NERABDARE SI CELELALTE IMBUNATATIRI , CUM SUNT CANALIZAREA SI REFACEREA DIGULUI DE PE PRAHOVA , ESTE NECESAR PENTRU ACEA ZONA ..SUPUSA ORICAND PERICOLELOR DE INUNDATIE .

    VA MULTUMIM !!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.