Astăzi a început un concurs de caiace, organizat pe cursul inferior al râului Ialomiţa

8

Competitorii vor porni în cursă de la Coşereni şi vor încheia traseul la vărsarea Ialomiţei în Dunăre.
Expediţia plutitoare se va desfăşura pe parcursul a 4 zile şi prevede camparea în dreptul comunei Alexeni, la Ciochina – sat Orezu, pe malul drept al râului la Slobozia şi în final aproape de Giurgeni, pe malul stâng la baza arheologică.
Concursul de caiace este organizat de Consiliul Judeţean Ialomiţa şi Fundaţia de Turism şi Ecologie a Dunării de Jos , Ciulinii Bărăganului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Pe principiul “Ce ii lipseste chelului/tichie de margaritar” Ciuperca sponsorizeaza un concurs de caiace pe Ialomita in loc sa investeasca acesti bani pt ecologizarea raului…Munteanu Florin stie!!!!

  2. Urmeaza concursurile “Slalom cu geanta plina de euro prin Barbulesti” si “Care scapa de trenul rapid printre barierele de la Barbulesti”

  3. Este o idee fantastica, care apartinea parca, dlui Radu Paros.
    Felicitari Consiliului Judetean si domnului președinte Ciupercă ca sprijina astfel de proiecte bune pentru Ialomita.

  4. Este incredibil cum se toaca banii judetului aflat pe ultimul loc in tara le investitii,la proiecte,la nr de firme,la fonduri europene si cate si mai cate.Asta ne mai lipsea.Ebomboana de pe coliva acestui judet mort.

  5. Ideea de a face sport pe raul Ialomita este frumoasă si laudabilă însa, ar trebui facut ceva pentru ecologizarea sa, pentru evitarea poluarii din orasele pe care le strabate, iar pentru viitor amenajarea de locuri speciale pentru a practica canotajul sau alte sporturi cu ambarcatiuni pe acest râu. Începutul zic eu e promiţător. Cât despre sursa finanţării acestei acţiuni, dacă au fost încălcate prevederile legale şi dacă cineva ştie ceva de vreun act de corupţie…să scrie aici sau să tacă.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.