Atenţionările meteorologice şi hidrologice emise pentru judeţul Ialomiţa se prelungesc

1

În conformitate cu atenţionarea hidrologică emisă miercuri, 27 ianuarie, de Institutul Naţional de Hidrologie Bucureşti, având în vedere situaţia hidro-meteorologică actuală, începând de astăzi până pe 3 februarie, pe râurile Ialomiţa şi Prahova se vor menţine curgerile de zăpadă îngheţată în albie, dar şi podurile de gheaţă pe cursurile superioare ale acestora.

Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a înştiinţat toate comitetele locale pentru situaţii de urgenţă riverane Ialomiţei şi Prahovei, cu precizarea că se impune urmărirea operativă a evoluţiei aglomerărilor de gheţuri pe aceste râuri, verificarea şi tragerea la mal a podurilor de pontoane existente şi acţionarea eficientă pentru dislocarea gheţurilor formate, conform planurilor locale de înlăturare a efectelor fenomenelor de iarnă.

Pentru prevenirea efectelor negative, ce se pot produce din cauza fenomenelor meteorologice prognozate, se impune adoptarea măsurilor specifice în vederea îndeplinirii funcţiilor de sprijin ce revin fiecărei instituţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă prognozate a se manifesta la nivelul judeţului, precum şi a măsurilor luate la nivelul comitetelor locale, dispuse de către preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. [URL=http://picasion.com/][IMG]http://picasion.com/pic16/6b9ad5a1b30c611fa13516c96441b5ea.gif[/IMG][/URL]

    *Amintim cu acest prilej primăriei că la tomberoanele de gunoi haitele înfometate de maidanezi fac legea. Nici nu te poţi apropia de locul depozitării şi câinii atacă la pungile de gunoaie pe care cetăţenii sunt nevoiţi să le abandoneze în drum!

    *Deszăpezirea se face în dorul Lelii. După 3 zile încă abia se poate intra pe unele străzi laterale. Plugul scormone zăpada de pe asfalt şi o depune în lateral blocând maşinile în loc să o aspire cu utilaje specifice. Fireşte că pentru achiziţionarea lor primăria nu are banii necesari fiind preocupată cu repararea ţevilor distruse de proiectul măreţ al lui Ionaşcu!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.