Auchan, pa!

0
Consilierii municipali din Slobozia au decis rezilierea concesiunii de peste 4 hectare de teren din zona fostei uzine de apă, destinată pentru un complex comercial de tip hypermarket, pe varianta ocolitoare a oraşului.
Litigiul dintre Primărie şi firmele care au contractat terenul a rezultat din neîndeplinirea condiţiilor iniţiale, de realizare a investiţiei şi amenajărilor corespunzătoare în maxim 2 ani.
Supărarea consilierilor locali ţine de blocarea investiţiei. La discuţii au participat doi reprezentanţi ai firmei care au încercat să obţină prelungirea cu încă doi ani a perioadei de realizare a complexului comercial. În condiţiile în care municipalitatea s-a achitat de angajamentele referitoare la eliberarea terenului, inclusiv realizarea căilor de acces, iar antreprenorul s-a dovedit total dezinteresat în onorarea contractului, clemenţa cerută de încă doi ani pentru demararea investiţiei a fost taxată de consilieri chiar dinainte de exprimarea cererii. Consilierul local PDL, Constantin Sărăcăceanu, a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa de seriozitate a concernului. Mult mai tranşant, consilierul local PSD, Cornel Vasile, le-a explicat reprezentanţilor firmei nu numai că le-au înşelat aşteptările, ba chiar au obturat calea unor investitori serioşi.Se pare ca, din umbră, se pregăteşte un alt dezvoltator care vrea să deschidă pe amplasamentul de la uzina de apă un complex comercial.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.