Bani publici pentru proiecte civice

7

foto: Florin Floreanu

Consiliul Judeţean Ialomiţa a alocat anul acesta 120 de mii de lei pentru susţinerea unor activităţi culturale, educative, sportive, sociale şi de mediu, organizate de asociaţii şi fundaţii locale.
Parteneriatul dintre autoritatea judeţeană şi organizaţiile non profit a început în urmă cu 3 ani şi urmăreşte să antreneze societatea civilă în acţiuni publice, menite să încurajeze creativitatea şi mişcarea la nivelul maselor, pentru un stil de viaţă sănătos şi armonios.
Preşedintele Silvian Ciupercă enumără printre partenerii Consiliului Judeţean, Asociaţia Tinerilor din Ialomiţa, Fundaţia de Turism şi Ecologie Ciulinii Bărăganului şi Clubul sportiv de arte marţiale ,,Cetatea DOJO“ din Urziceni.
Sumele alocate celor 20 de entităţi juridice variază între 2 şi 10.000 lei, iar banii vor acoperi doar o parte din costurile de organizare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Ne-am saturat de activitatile marete ale tovarasului Ciuperca.Nu a facut absolut nimic pentru locuitorii acestui judet si mai are impertinenta de a candida. Mai lasa-ne, ca ne faci sila cu mecla ta si cu ideile tale sterile. Nu poate chiar nimeni sa ii spuna astuia sa mai stea si acasa, sa lase pe altii, ca el oricum nu duce mai mult decat ce ne-a aratat.Nu pot identifica nicio realizare a individului.Iata ce spun cei care il stiu de multi ani : ,, Daca poate sa iti faca un rau, il va face, dar un bine nu iti va face niciodata.. .Sanctionam prin vot si moralitatea si conduita sa fata de altii.

  2. Cred ca vorbim de entitati non-profit, afiliate psd, usl ca sa fim corecti; problema este ca ,,ciulinii” raman agatati si se vad cand ti-e lumea mai draga…

  3. Sunt alocari cuprinse obligatoriu in buget.Nu ne mai aburiti si ne mai prostiti pe fata .Vreti sa aratati ca faceti asta din prea multa grija si aplecare fata de societatea civila.Vax!Nu suntem toti cretini.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.