Campania naţionala de informare şi conştientizare a cetăţenilor „Votul ilegal înseamnă închisoare” continuă în judeţul Ialomiţa

0

Pe raza oraşului Ţăndărei şi a comunelor limitrofe acestuia, poliţişti de proximitate, agenţi din cadrul posturilor comunale de poliţie, însoţiţi de şeful Poliţiei Oraşului Ţăndărei au împărţit cetăţenilor pliante cu sloganul campaniei şi principalele sancţiuni prevăzute de legea electorală, explicându-le totodată care sunt riscurile la care se expun, dacă nu respectă cadrul legal.

Din publicul ţintă al poliţiştilor au făcut parte şi elevii cu drept de vot din cadrul Grupului Şcolar Agricol Ţăndărei. Elevilor le-au fost prezentate infracţiunile şi contravenţiile prevăzute şi pedepsite de lege şi modul cum pot evita implicarea lor în comiterea de fapte antisociale de acest gen.

Şi de această dată, poliţiştii i-au îndemnat pe oameni să sesizeze Poliţia, în timp util, în cazul care cineva încearcă, prin oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase, să le influenţeze votul.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.