Căsuţe profitabile

5
Căsuţele din lemn, achiziţionate de municipalitate înaintea sărbătorilor de iarnă, îşi dovedesc utilitatea şi adună bani la bugetul local.
După târgul de iarnă, autoritatea locală a decis ca şi târgul de miere, care va începe în primul week-end al lunii februarie, să se desfăşoare tot în cele 10 căsuţe din lemn.
Viceprimarul municipiului, Valentin Băcanu, spune că investiţia primăriei a fost de 3.100 de lei pe bucată, iar chiria pentru comercianţii dornici să îşi desfăşoare activitatea în condiţii mai bune este de 30 de lei pe zi.
Aceleaşi căsuţe din lemn vor fi utilizate şi la târgul mărţişorului. Potrivit lui Valentin Băcanu, începând cu data de 22 februarie la Slobozia, va fi amenajat un târg de primăvară, unde comercianţii vor putea să comercializeze produsele specifice mărţişorului. Astfel, 5 căsuţe vor fi amplasate pe partea dreaptă a bulevardului Matei Basarab în zona Elegant, iar celelalte 5 pe partea stângă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Pentru un moment am crezut ca ai fugit cu Teculescu in Egipt………..

    Amice, Romania nu iese prea usor din foamete la cat a creditat-o Basescu pentru a fura PDL

  2. FELICITARI dle prefect teculescu, dati-va jos pantalonii sa executam un pupinTurism online, sa vada lumea ca nu sunteti chiar ultimul………..

    Cu stima,
    Mike cel mic

  3. Laud si io o data o initiativa a primariei-psd si uite ce iese! Bata-va sa va bata, cine va mai intelege! Maic, parol d’honneur, nu-s bre prefectu’, ce idee fixa aveti! Da’ cine stie, poate ajung, dupa 2012!

  4. tot nu inteleg ce are a face S….A …cu Prefectura. Este o informa’ie cu interlocutor viceprimarul Psd-ist BACANU…sau nu m-am prins eu…daaaaaah

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.