Câte un centru de afaceri în fiecare municipiu

1
Executivul Consiliului Judeţean intenţionează să sprijine înfiinţarea câte unui centru de afaceri în fiecare municipiu din Ialomiţa.
Deocamdată, gheaţa a fost spartă prin aprobarea proiectului de la Urziceni. Investiţiile, suportate în procent de 50% din fonduri nerambursabile, au fost disputate din punct de vedere al oportunităţii economice şi disponibilului financiar al bugetelor locale.
Preşedintele Silvian Ciupercă susţine că începutul programului la Urziceni se justifică prin concentrarea mediului de afaceri în vestul judeţului.
În opinia vicepreşedintelui Ioan Martin, Centrul de afaceri va oferi sediu social pentru circa 40 de firme, iar concentrarea acestora în Urziceni va contribui direct la dezvoltarea locală şi regională.
Contribuţia judeţeană în derularea proiectului este de 50%. Efortul financiar a fost acceptat mai greu de reprezentanţii sceptici ai autorităţilor locale, dar vicepreşedintele Ştefan Muşoiu opineaza că investiţie se va dovedi viabilă în trei ani.
Clădirea pentru centrul de afaceri va fi ridicată cu un cost de 470 Euro pe metrul pătrat, la o suprafaţa construită de 3.200 de metri pătraţi.
Clementina Tudor

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.