Ce mai culeg jandarmii de pe câmpuri

0
Jandarmii din grupa de intervenţie Urziceni, aflaţi în patrulare în imediata apropiere a unei conducte magistrale de transport produse petroliere, au observat o dubiţă care se deplasa pe drumul care leagă localităţile Hagieşti şi Lilieci.
Alertaţi de prezenţa maşinii în apropierea conductei şi pe un drum mai greu accesibil unui asemenea tip de vehicul, jandarmii au procedat la oprirea acesteia, pentru stabilirea scopului deplasării.
Conducătorul auto le-a declarat jandarmilor că se îndrepta spre Hagieşti, dar s-a rătăcit pe drum. În momentul în care au verificat interiorul maşinii, jandarmii au avut parte de o surpriză: 2,5 tone de fier sustras prin distrugerea unei statii de irigatii din zona.
Cei trei bărbaţi aflaţi în autoutilitară, toţi din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov s-au ales cu acte premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat şi urmează să fie cercetaţi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.
Cazul de marţi este cel de-al cincilea de acest gen consemnat în raportul de activitate al jandarmilor ialomiţeni, de la începutul anului.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.