Centrul Feteştiului a fost inundat

0

În urma căderilor de precipitaţii, dar şi a topirii zăpezii, pompierii militari de la Garda de Intervenţie Feteşti au fost solicitaţi să acţioneze, pentru evacuarea apei acumulate în zona autogării din municipiu. La faţa locului s-au deplasat patru subofiţeri cu o autospecială şi o motopompă care au intervenit toată ziua pentru evacuarea cantităţii de apă acumulate.

Intervenţia pompierilor a fost solicitată şi la Urziceni, unde locatarii de la ultimul etaj al unui bloc, s-au trezit că le plouă în casă. Apa acumulată în burlanul blocului a îngheţat şi a întrerupt scurgerea precipitaţiilor de pe plafonul blocului.

Locatarii de la ultimul etaj, văzând că apa se infiltra în tavanul apartamentelor, au cerut ajutorul pompierilor militari, care au acţionat pentru desfundarea burlanului şi favorizarea scurgerii apei de pe plafon.

La acest moment, pe toate străzile din localităţile judeţului bălteşte apa, iar în eventualitatea unor temperaturi scăzute, căile de acces şi rutiere se vor transforma în adevărate patinoare.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.