Ciuperca îi raspunde lui Cazacu

0

Presedintele consiliului judetean Ialomita il contrazice pe liderul PDL, conform caruia, consilierii democrat liberali nu au fost convocati la sedinta extraordinara de numire a unui nou vicepresedinte.
Silvian Ciuperca a transmis printr-un comunicat de presa date despre ziua si ora la care au fost contactati telephonic consilierii judeteni de la PDL pentru a fi convocati la sedinta.
Conform desfasuratorului transmis de ROMTELECOM, consilierii democrat liberali au fost sunati in data de 11 decembrie intre orele douasprezece  si 13. Sedinta extraordinara a fost programata pentru orele 14 si a inceput dupa cele 15 minute ale sfertului academic.
Durata convorbirilor telefonice a fost intre 40 de secunde si putin peste 4 minute. Cea mai lapidara discutie s-a purtat cu liderul PDL, Marinica Cazacu iar cel mai mult s-a parlamentat cu Victor Pogorevici.
Contactat telefonic de Elena Oancea a doua zi dupa sedinta extraordinara, liderul PDL declara ca nu ar fi primit nici mapele pentru sedinta. Pe site-ul consiliului judetean apare o informatie, conform careia materialele pentru sedinta au fost transmise cu 3 zile inainte.  Acuzele se vor transa la sedinta ordinara din 23 decembrie.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.