Competiţie maximă în interiorul Uniunii Social Liberale din Ialomiţa

7

Liderul liberalilor ialomiţeni spune că protocolul dintre PSD şi PNL admite susţinerea unor candidaţi proprii celor două formaţiuni politice. Ioan Martin a declarat pentru Radio CAMPUS că propunerile celor două partide vor fi supuse sondajelor de opinie şi se va susţine cea mai viabilă variantă.
Din start însă, la Urziceni liberalii vor merge pe mâna primarului Constantin SAVA şi exclud susţinerea social democratului Liviu Cazan. Ioan Martin a mai precizat că Urziceniul, raportat la numărul de locuitori, este oraşul cu cele mai mari investiţii europene nerambursabile.
Liberalii ţin cu dinţii de candidaturile de la Feteşti şi Ţăndărei şi speră mai ales să declaseze în sondaje oferta PSD pentru municipiul reşedinţă de judeţ.
Preşedintele Filialei PNL Ialomiţa a mai spus că protocolul Uniunii Social Liberale este o colaborare de principiu şi exclude negocierea competitorilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. la suditi primar pnl colaborator al securitati decis de curtea de apel bucuresti si in plus anchetat de dna pt spaga ce spune dl martin de acest caz vad ca tace malc si voi la fel.

  2. Crezi ca Martin sta pe net ca “perfectul “sa-ti raspunda instantaneu ? Stiai ca procesul portocaliu al cazacului a fost aminat din septembrie si pina acum de 12 ori ?Uita-te la rechin nu la hamsie !

  3. @presa ,vedeti ca Martin a punctat astazi . Impreuna cu Fundatia Nationala A Tinerilor Manageri a prins Ialomta intr-un program european de Antreprenoriat rural .Fara caterinca ,este o idee foarte buna , pe 30 de invitatii au venit 120 de participanti ,nu mai aveau scaune si stateau si pe jos,pe bune! Vor depune proiecte pt mici ferme agricole ,zootehnice ,sere …

  4. Daca acuzatiile enumerate se vor adeveri printr-o hot.jud. definitiva si irevocabila
    vom aplica masurile disciplinare reglementate de statutul PNL .Pina atunci beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si are dreptul constitutional sa se apere .

  5. Laur, din cate am priceput de la TV a fost o intalnire ,,formala“ după cum spunea un domn intr-un sincron . nu stiu cine a organizat, dar stiu sigur ca pe noi nu ne-au invitat, din pacate pt toti…

  6. Laur, din cate am priceput de la TV a fost o intalnire ,,formala“ după cum spunea un domn intr-un sincron . nu stiu cine a organizat, dar stiu sigur ca pe noi nu ne-au invitat, din pacate pt toti…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.