Consilierii locali din Slobozia au aprobat structura Poliţiei Locale, într-o formulă cu 50 de salariaţi

22
Organigrama cuprinde 29 de posturi pentru ordine publică, 8 la compartimentul de circulaţie rutieră, 5 locuri în dispecerat, 3 pentru evidenţă şi planificare şi câte două la compartimentele de contabilitate-personal şi relaţii cu presa.
Poliţia locală va fi coordonată de Comisia Locală de Ordine Publică, din care fac parte Primarul, Şeful Unităţii Teritoriale a Poliţiei Române, Şeful Poliţiei Locale, Secretarul Unităţii Administrativ Teritoriale şi 3 consilieri locali, aleşi prin vot secret.
Poliţia Locală va exercita atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, de prevenire şi descoperire a infracţiunilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

22 comentarii

 1. Acum se muta spaga de la militieni, la alti miitieni, adica locali. Acum sa vezi figuri si pe astia cu 12 clase (care are), sa ii vezi ca nu mai stiu sa vorbeasca, sa vezi figuri pe ei. Si sa vezi si la ei cata bataie isi vor lua, cate suluri de la salam vor cumpara zilnic, din partea tuturor participantilor la trafic si nu numai. Ar trebui in primul rand la prima abatare sa se aduca la cunostinta faptul unei abateri, un avertismental verbal si data urmatoare amenada. Dar nu si nu. Ei vor sa iasa in fata sefilor, vor da pe dinafara de exigenta. Eu am auzit cu gura mea cand un poilitst comunitar a recunoscut in fata cuiva ca si eu au fost exagerati cu cetatenii. Nu zic ca unii cetateni iau luat la misto, dar in unele situatii ei au fost chiar penibili. Se ia boala de la militienii vechi.
  Zic io ….

 2. mouse, corect gramatical este: ,,vor primi” nu ,,vor primii”. In plus, cand vorbesti de bun simt te referi la manageriatul ,,rotavirus”, la calitatea apei livrata la robinet in Slobozia, la modul cum imparte cj Ialomita banii? Specifica, ,,atotstiutorule”!

 3. mike mouse,
  corect gramatical,dar problemele sint urmatoarele:
  1. rotavirus inseamna subfinantare, inseamna ca nea’ Geanta (actual pdl) nu a dat spitalului bani pentru a functiona in conditii normale, aproape toate spitalele din tara au problema asta. In rest, disperatii pdl din spital au furnizat presei chestia ptr a s razbuna pe noul manager.
  2. acolo unde au fost schimbate conductele, apa este potabila. Un precfect responsabil si echilibrat nu arunca o asemenea timpenie pe gura. dar la ce electorat aveti (Hai Basescu la putere……) poate il vor crede cei ce l-au votat.
  3. cji imparte banii in functie de numarul de cetateni ai fiecarei localitati, deci echilibrat. guvernul imparte doar ciumei portocalii.
  4. iar ultima problema cu voia finului Teculescu este a nasului Marinica: taxe neplatite la stat pentru 62 milioane euro

 4. Domnule ,,mouse,, aveti o selectie cel putin interesanta si sa speram ca nu emblematica pentru electorul ialomitean.Daca imi permiteti am sa va raspund eu pentru ca ma simt vizat intrucat am votat si chiar am sustinut candidatul Basescu.Ei bine,rotavirusul se pare ca nu inseamna totusi numai subfinantare ci chiar si neglijenta intrucat apare in medii nedezintectate si se transmite in conditii de igiena precara.Cat despre geanta ca nu a dat bani olarului hai sa fim seriosi ! Si de ce ma rog disperatii aia pdl din spital trebuiau sa taca ?Probabil pentru a ramane filozafi ca alta motivatie nu se leaga.
  Din toata golania cu alimentarea cu apa doar atat ati retinut ?Sa nu fie vorba si de o latura penala in aceasta matrasenie ?Vad ca pt dvs chiar nu conteaza datoria lasata bugetului local de primaretele ros in cardasie cu aplaudacii locali.Blazarea la care faceti invitatie mi se pare extrem de periculoasa.
  ,,dar la ce electorat aveti ,, ???? incercati o ironie sau o invidie ?Va readuc aminte fara a intra in detalii ,ca majoritari in acest electorat au fost cei din Ardeal si cei din diaspora.Va spune ceva treaba asta ?Judetul nostru pastorit de atata amar de vreme de pelagra rosie vi se pare macar la nivelul judetelor medii ?
  Si iata si o afirmatie tip irealitatea tv :cji imparte banii in functie de numarul de cetateni ai fiecarei localitati, deci echilibrat. guvernul imparte doar ciumei portocalii. V-as apreciea umorul negru daca tragismul nu ar fi definitoriu.Metoda de repartitie este brevetata deja de psd si chiar de ei acceptata . Evident nici distributia guvernului nu mi se pare corecta insa cel ce poate comenta poate fi din afara spectrului politic.
  Desigur ma puteti cataloga cum doriti dvs insa patima nu tine loc de ratiune si nici de argumentatie.Nu sunt interesat de dispute politice si nici nu definesc doctrinar actorii politici, in consecinta nu imi dau seama care sunt mai rosii,mai galbeni,mai portocalii ci doar ca spectator al piesei ce se joaca in fata noastra incerc o evaluare a grupurilor de interese.Poate o analiza individuala ne-ar ajuta mai mult decat genericul ba ai vostri sunt de vina .Simplificarea aceasta intretine doar spiritul de turma.
  Poate nu ar fi lipsit de sens ca la adapostul anonimatului conferit de administrator alesii sa mai intre in direct cu noi.Ca daca nu i-am linsat pana acum, ar putea trage nadejde ca nici de aici incolo.

  • “la adapostul anonimatului conferit de administrator alesii sa mai intre in direct cu noi.”

   un “ales”, ioan martin, intra destul de des pe guraialomitei si comenteaza. din cand in cand intra si prefectul. cazacu doar cand il suna supusii ca s-a facut misto de el pe aici, ionascu intra candva destul de des, in ultima vreme nu mai stiu. ceilalti alesi ialomiteni, habar n-am.

   cel mai des intram eu si mike, da’ pe noi nu ne-a ales nimeni… :)))))))))))))))))

 5. @ paza,

  inclusiv eu l-am votat in 2004, cu speranta………ulterior am descoperit ca este un presedinte misto.

  Ce va spune faptul ca avem un prim-ministru din Ardeal? Nu vreau sa generalizez, dar nici nu pot invidia ardelenii. Despre diaspora ce a votat cu Basescu….sa zicem ca nu pleci din tara de placere, esti nevoit. Pleacam cu frustrarea provenita din nereusita de aici (nu este o critica), pleacam suparati pe “sistem”, pe “comunisti”, hoti si tot asa.
  A aparut un candidat antisistem si l-au cam votat. Sa nu uitam nici de voturile cumparate, si nici de faptul ca majoritatea lor sint la capsuni sau ingrijesc batrani (fara rautate). Ma refer la caracteristica diasporei in general, nu la exceptii.

  Fara patima si echilibrat sint, dar nu te doare inima cand primatele de la guvern recalculeaza pensiile cu glezna? cand atati oameni au de suferit din cauza unor …….”reformatori” jalnici.

  Cea mai mare evaziunea din judetul Ialomita din toatate timpurile(~ 64 milioane de euro)controlata de Marinica Cazacu, nasul prefectului Teculescu, cum o comentati?
  Intr-adevar aveti dreptate, hoti ca Blaga (ce controla vama) si Marinica Cazacu nu merita tratati cu patima.

  Daca ne uitam pe topul evazionistilor din Ialomita, aflam acum si de ce sint impusi la vama din Slobozia , oameni din Constanta.

  Cu stima,
  Mouse

 6. @mouse
  Stimabile trebuie sa recunosc ca m-a surprins placut raspunsul dvs . intrucat trebuie sa va marturisesc ca m-a pregatisem pentru o porcaiala si nicidecum pentru un alt fel de a vedea lucrurile asa ca mea culpa.Si da sunt vizibile si din pacate si cu efecte balbele,lipsa de comunicare si lipsa predictibilitatii actiunilor guvernamentale .Poate ca asteptam prea mult de la ei sau poate nu le cunoastem fisa postului foarte bine sau ma rog pentru unii caciula e prea mare.Am militat tot timpul pentru introducerea unor criterii de performanta chiar si in activitatea functionarului public considerand ca orice lucru poate fi cuantificat.Eu imi desfasor activitatea in sector privat si deci concurential, unde chiar pe o piata in formare stai cu sabia lui Damocles asupra capului existand permanent relatia cauza-efect,decizie proasta-faliment.Din pacate in sistemul de stat vad numai militanti pentru responsabilitate colectiva care evident nu prea este sanctionabila.
  Vedeti dvs. la autoanalizele mele de-a lungul timpului din pacate mi-a reiesit ca nu am capacitati de geniu si nici veleitati de lider mesianic ,original ,asa ca in lucrurile ce simt ca imi ating sau depasesc limitele mai uit mai cu atentie la cei la care relativ ii definesc de succes sau care sunt unanim recunoscuti ca fiind varfuri ,elite ,intelepti sau daca e vorba de sistem urmaresc performanta.Si atunci studiez metoda prin care au ajuns pe podium si cand o detectez incerc sa o aplic. Inocularea in neuronul tugulanului ca romanul s-a nascut poet si frumos dar si destept are efect devastator.Nu ne acceptam conditia ,nu recunoastem problema in consecinta nu avem probleme deci nu avem ce sa rezolvam.Putem discuta pe aceasta tema mai mult insa mi-e teama ca don Florin o sa ne certe si chiar nu as vrea .
  Revenind la intrebarile dvs. sa incercam un raspuns.
  ,, Ce va spune faptul ca avem un prim-ministru din Ardeal? ,,- atata timp cat eu nu astept rezolvarea de la un singur om acesta poate fi si din Somalia daca indeplineste baremul ocuparii functiei.Dpdv regional ardelenii sunt recunoscuti ca fiind mai molcomi,mai inceti la actiune,mai echilibrati ,mai sfatosi .Multe din acuzele actuale au ca tinta persoana Boc.Unele indreptatite ,altele nu,unele interesate altele pe buna dreptate.Pe gustul meu ar fi ca respectivul sa mai dea si cu pumnul in masa din cand in cand ca vad ca unele lucruri nu se rezolva decat de frica.
  Despre diaspora dvs analizati de ce sunt ei acolo si nu de ce gandesc asa ! Eu as zice ca sunt mai multe cauze privind delocalizarea lor considerant totusi ca motivatia preponderenta este mirajul unei vieti mai bune.Diaspora nu reprezinta numai capsunarii si mobilitatea fortei de munca trebuie sa functioneze.In orice sitem politic am avea si orice guvernare ar fi oamenii vor cauta mai binele iar acesta va fi tot timpul peste hotare.Sa nu ne autoiluzionam spunand ca daca aveam cine stie ce lider spatiul carpato danubiano pontic ar fi fost edenul sau cornul abundentei.Romaniei nu ii va fi permis niciodata sa depasesca statutul de pion.
  ,, dar nu te doare inima cand primatele de la guvern recalculeaza pensiile cu glezna? cand atati oameni au de suferit din cauza unor …….”reformatori” jalnici.
  Ba da ! Dar ma bucur cand din astfel de recalculari ni se confirma ceea ce stiam cu totii spre exemplu ca aproape jumatate din pensiile date pe caz de boala sunt pe boala inchipuita si spaguita drept pentru care poate nu mai capuseaza bugetul.Curba de sacrificiu solicitata de arcul guvernamental trebuie sa ii atinga pe toti.Unii precum aviatorul Iovan sigur ca vad sfarsitul lumii.Al lumii lor ! Iar impozitarea tuturor veniturilor indiferent de sursa de provenienta este un principiu corect.Corelarea punctului de pensie cu mersul economiei este oarecum corect si asigura sustenabilitatea sistemului si garantia platii.Statul este recunoscut ca fiind cel mai prost gestionar si ne trebuie filtre legislative astfel incat pensionarii sa nu fie permanent masa de manevra electorala.Ideatic ar trebui sa fie asa dar iar vom fi loviti de originalitate si punerea in practica se va dovedi iar cuiul lui Pepelea .Poate va referiti la recalcularea pensiilor militare si asistam zilele astea la alt experiment birocratic ce iar va ramane nesanctionat si intram in retorica politica obisnuita de a nu avea vinovati dar avem cobai .Demisia nu unui individ din pacate nu rezolva problema.La nivelul asta nu putem vorbi de individ ci de un mental invechit ,inept,transpartinic promovat de toti.Astfel de exemple sunt impardonabile si chiar pornite din principii corecte devin caduce.
  ,, Cea mai mare evaziunea din judetul Ialomita din toatate timpurile,,-nu ma dau lovit dar nu cunosc speta .Detaliati va rog ! Cifra mi se pare mare totusi dar repet chiar nu stiu la ce faceti referire si as dori sa aprofundam daca este asa.
  ,, hoti ca Blaga (ce controla vama) si Marinica Cazacu nu merita tratati cu patima.
  -aici din pacate lasati sa se creda ca hoti ca …………… trebuie tratati altfel ! mmmmmm! pai ce facem avem alte masuri ale justitiei ? il citam pe Eminescu sa vedem ce zicea de justitie ,de religie,de clasa politica ?
  Va multumesc oricum pentru raspuns si am rugamintea ca inainte de a ne imparti in tabere si sa ne declaram aprioric de o coloratura hai sa vedem ce probleme avem si sa cautam impreuna solutii.
  @guraialomitei
  da am vazut tipul de intrare al alesilor insa ce pacat ca ei nu inteleg ca este o dezbatere de opinii si nu o platforma prin care sa isi consolideze pozitiile

 7. ,, dar nu te doare inima cand primatele de la guvern recalculeaza pensiile cu glezna? cand atati oameni au de suferit din cauza unor …….”reformatori” jalnici.

  Intr-adevar ma refer la calcularea pensiilor militare. Nu cred ca prin schimbarea unui singur om rezolvam ceva, insa ministrul muncii (impus de boc si basescu), daca intelegea ca nu este vorba de un srl mic, nu aplica legea decat in momentul in care sistemul era capabil sa o faca. Se putea astepta cateva luni pentru recalculare completa si ulterior se aplica legea……….asta ca o posibila solutie. Ministrul trebuie sa fie si un manager ok. Sint devina cel putin toti 3, nu doar ministrul. Boc si Basescu pentru ca au impus un astfel de personaj.

  Cat despre Marinica , tunarul sef va rog cititi: http://www.jurnalul.ro/special/anchete/bidonul-contrabandei-din-curtea-presedintelui-pdl-ialomita-565283.html

  sau in varianta PDL:
  http://www.gazetadesudest.ro/2011/01/16/tun-in-curtea-presedintelui-pd-l-ialomita-motorina-in-valoare-de-peste-2600-de-miliarde-de-lei-tranzactionata-fara-plata-taxelor/

 8. Raspandacului mouse:
  4. Teculescu nu e finul lui cazacu marinica. Numele Relu Barbulescu iti spune ceva? Esti un mincinos, dezinformator, zvoner!
  3. Nici in comunicatul psd-istului ionascu, nici in cel al urban-ului nu se spune ca apa ar fi potabila intr-o anumita zona a Sloboziei. Esti un mincinos, dezinformator,
  zvoner!
  2. Esti un mincinos, dezinformator, zvoner (a se vedea ,,impartirile” din ultimii 6 ani, la nivelul judetului Ialomita).
  1.Spitalul judetea de urgenta este in subordinea cj Ialomita, a ciupercii rosii.
  0. Mersi, nea Florene!

 9. mouse, interesant ca ai dat doua link/uri, la acelasi articol, de ce al doilea e in varianta pdl??? iar dialogul cu paza de coasta este clar pt cititorii acestui site, ca altfel putea avea loc pe o alta platforma de discutii, nu? unii oameni se cunosc si dupa condei. dar valoarea de informatie conteaza. o sugestie doar pt paza de coasta, cu cat mai concis, cu atat mai bine!

 10. stresatului Mike,
  corect , Merinica este “nasul” lu ‘ Teculescu.
  si totusi Teculescu de ce se comporta ca o musama in fata mecanicului tunar pe linie de partid? te referi cumva la omul de inalta tinuta si culoare Relu ”jeghosu”? in acest caz cine seamana chiar se aduna………:)

  amice , intimplator cand se tinea concursul ptr noul manager al spitalului, a aparut si scandalul cu rotavirusul. In loc sa rezolvati problema cat timp pdl a condus spitalul, folosirati politic si mediatic aceasta problema de subfinantare.

  daca ai fi echilibrat si de buna credinta ar trebui sa accepti ca pdl este o structura mafiota, de evazionisti, prin prisma marilor problema de evaziune ale chiar sefului acestui partid.

 11. @none
  Multumesc,e ok si si corect ce spuneti.
  @mouse
  Din articole nu am reusit sa stabilesc decat ca o firma a inchiriat un imobil de la alta ce este administrata de fiul lui Cazacu.Mai interesant mi s-a parut cursivitatea ,coerenta ,cronologia faptelor relatate de ,,naivul somer,, ajuns administrator.
  Ramanem la categoria nu le credem dar le bagam in seama.

 12. varianta PDL pentru ca ziarul respectiv este folosit de Hoinaru (finantator/prieten), un concurent al lui Marinica in cadrul partidului. am dat doua surse relativ opuse, tocmai pentru ca nu vroiam sa intre la categoria nu le credem, dar le simtim la bugetul statului.

 13. in logica directa, lui cazacu ii urmeaza hoinaru la conducerea pdl… gigi petre lui teculescu, si ar fi tare ca la primarie sa candideze dna gabi petre… forta ar avea!

 14. Mouse, inainte sa fie scandalul cu rotavirulsul spitalul a avut un manager interimar, adica olaru-psd, numit de…ghici ciuperca cine? Chiar atat de inconstient esti, de copiii ajunsi la Bucuresti nu-ti pasa? D-asta nu poti trai tu, nu din cauza apei din Slobozia ci din cauza comportamentului (pe care tu pretinzi ca-l stii) al prefectului fata de presedintele pd-l Ialomita!

 15. mike, de copiii ajunsi la bucuresti nu i-a păsat în primul rând directorului dsp. dar nu-ţi pasă nici ţie, esti doar un alt ipocrit din aceasta ţară. numai să nu ajungi să dai în cap cuiva pe stradă pt că poartă ceva rosu.

 16. Terapie pentru Mikeulitza “reformatoru’ ialomitean”: ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,ROSU,GALBEN,

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.