Consiliul Local al muncipiului Urziceni se va reuni mâine, în prima şedinţă ordinară din 2010

1

Pe ordinea de zi a membrilor legislativului se vor afla şaptesprezece proiecte de hotărâre, printre care şi cele prin care vor fi alocate sumele necesare investiţiei în baza sportivă şi de agrement a municipiului Urziceni şi constituită comisia de evaluare pentru achiziţia publică respectivă. Proiectul, o mai veche idee a primarului Constantin Sava, ar trebui să scoată din bugetul local două milioane de lei.

Tot în şedinţa de mâine, aleşii locali de la Urziceni vor trebui să aprobe regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare. Un alt proiect de hotărâre se referă la absorbţia de fonduri europene pe axa 3 pentre realizarea sistemului informatic integrat al primăriei municipiului.

Prima şedinţă din 2010 a Consiliului Local al municipiului Urziceni este publică şi va avea loc cu începere de la ora 16,00 în sala de consiliu a primăriei.

Robert Viorel Dincă

1 comentariu

  1. oare cand vom avea si noi un strand ? sau strazi asfaltate (peste linie) sau apa sau canalizare sau gaze in intreg orasul, sau seara ordine publica sau un site de unde putem afla si noi noutati privind orasul.. oare cand???
    multumesc

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.