Contracte finantare din REGIO

0

21 de microintreprinderi din regiunea Sud Muntenia au semnat contracte de finantare pentru asistenta financiara nerambursabila din Programul Operational Regional.

Primii beneficiari privati sunt finantati din domeniul major de interventie pe masura 4.3 privind sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor.

Contractele semnate depasesc valoarea de 3,4 milioane de euro si urmaresc cumpararea de echipamente si tehnologii noi, moderne, pentru activitatea de productie, constructii sau prestari servicii, achizitionarea de sisteme IT precum si extinderea, modernisarea spatiilor de productie sau prestari servicii.

Presedintele Silvian Ciuperca, in calitate de reprezentant al Consiliului de Dezvoltare Regionala, precizeaza ca Romania este intr-o monitorizare riguroasa din partea comunitatii europene privind proiecte de preaderare sau cele depuse pe fondurile structurale.

Pentru perioada 2007-2013 au fost alocate regiunii Sud Muntenia 28,47 milioane de euro prin domeniul major de interventie 4.3 din care 5,61 milioane de euro au fost alocate la primul apel de propuneri cu termenul limita pe 16 iunie 2008. Informatii privind posibilitatile de finantare din REGIO se pot afla la adresa de e-mail info.regio@adrmuntenia.ro.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.