Control la hârburile din trafic

1

Şoferii care conduc autoturisme mai uzate au fost opriţi în această dimineaţă la intrarea în Slobozia dinspre Drajna pentru verificarea tehnică a maşinilor.
Un echipaj mobil de la Registrul Auto şi Poliţia Rutieră a controlat dacă vehiculele sunt sigure pentru a rula în trafic.
Printre norocoşii trecuţi prin filtru se numără şi Paul URSE, din Slobozia, şofer de 44 de ani. Bărbatul spune că doar ce-a făcut revizia tehnică a maşinii în urmă cu două luni, dar pe drumurile actuale este imposibil să menţii un autoturism în stare perfectă de funcţionare.
Poliţiştii din filtru au avut de constatat şi o tamponare, eveniment inevitabil în traficul aglomerat dintre Slobozia şi Drajna. În doar 10 minute cu bariera pusă la Drajnă, coloana de maşini în aşteptare se formează până la Combinat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedentGaşcă de hoţi la Ţăndărei
Articolul următor

1 comentariu

  1. Da, bariera aceea si cu cea de la Ploiesti Vest sunt binecunoscute. La Drajna am stat odata 17 minute la bariera dupa care… culmea,s-a ridicat fara sa treaca niciun tren !Asazis ‘modernizari’ ale magistralei 800 (Buc-Cta) tin de vreo 8 ani parca interminabile.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.