Credit furnizor pentru electricitate în cartierul de tineri din zona Gării Slobozia Nouă

11

alexandru stoica 3

Administraţia locală din Slobozia intenţionează accesarea unor credite pentru utilităţile de energie electrică şi canalizare în cartierul de tineri din zona Gării Slobozia Nouă.
Sumele disponibile din bugetul local sunt insuficiente pentru realizarea acestor lucrări, iar licitarea unui credit furnizor ar aduce mai repede curentul electric în zona destinată locuinţelor pentru tineri.
Primarul Alexandru Stoica susţine că altfel municipalitatea nu-i poate ajuta pe cei care au primit gratuit terenuri ca să-şi ridice case.
audio Alexandru STOICA
Tot accesarea unui credit furnizor se intenţionează şi pentru realizarea canalizării în cartierul Gară Slobozia Nouă. În zonă au fost parcelate 242 de loturi pentru case, iar lucrările sunt începute la cel mult 60 de imobile, care se află în diferite stadii de execuţie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

 1. Abia acum dupa 6ani va miscati.Rusine pentru ca ati luat terenuri unor tineri ce nu aveau pentru ce sa construiasca fara canalizare,curent si gaze. Rusine. Nu va felicit length ca asta e normalitatea.P
  Sa locuiasca primarul+” primaricii ” intr.o casa fara minima canalizare. La cheremul vidanjorilor.
  Cu conditii minime iti mai vine sa continui constructia. Insa promisiunea facuta a fost de cartier modern cu conditii,standarde ca la constructie s-au impus multe limite.
  Deci Rusine + continuati in normalitatea anilor moderni.

 2. Cat i-a mintit Stoica pe tinerii la care Ionascu le-a dat locuri de casa. Acum nu mai are bani?
  Fantastic, citez: “primarul Alexandru Stoica sustine ca altfel municplitatea nu-i poate ajuta pe cei care au primit gratuit locuri sa-si ridice case.” Bravo, ai spus adevarul Stoica cam tarziu. Nu puteai sa spui inainte sau in campania eletorala?
  vezi cat ti-a crescut nasul? Apropo, poti sa ne spui si noua daca ai “certificat de buna purtare” de la CNSAS ca toti alesii? (a se citi daca ai dosar la securitate ca turnator), ca de ai fost ofiter a armatei romane si erai si la garzi. Trebuia sa informezi despre starea colectivelor de oameni ai muncii. Nu puteai evita. Aveai jurmant!

 3. N-a apucat Stoica să semneze cu dracii,că veni revoluţia…sau îl albi Sava))….dar CNSAS mai le făcu surprize la unii,ca Vlădulescu,ce scoaseră ciocul din cuib…..cu Stoica n-o să se întâmple …că-i disciplinat şi recunoscător partidului,nu-i trădător ca moldoveanu’)))

 4. Băi Mike…nu-ţi zise Băsecu că-i criză…nu-ţi spuse Ionaşcu că un transformator e vreo zece miliarde de rol….şi stâlpi şi cablu….şi pân’ la urmă dracu’ roşu-i puse să-şi facă case pe câmp….pe unii i-au deportat bolşevicii cu forţa…pe ăştia i-a deportat psdul cu vorba)))Io nu-mi dau seama ce bancă-i mai dă credite,la ce grad de îndatorare are….dar promisiunea e promisiune..până la urmă…ăştia roşii i-au prostit …de unii s-au nenorocit cu credite..să-şi facă o locuinţă))Dar treb să fii şi tâmpit să te apuci de-o casă acolo…în groapă))Dar creditul furnizor…e mai de belea ca ăla direct cu banca…e genul de leasing.ce te lasă fără bani şi obiect))

 5. las ca o sa aveti ecvestra noua ! ce va trebuie ma curent si utilitati? tara are nevoie de piete si banci noi unde sparga samanta,ca de munca nu este, ce vrei sa faca somerii toata ziua?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.