Criminalii şoselelor încep să dea cu subsemnatul

0

foto: Florin Floreanu

Astăzi a început procesul în cazul accidentului din 7 noiembrie din afara localităţii Bucu, unde un şofer beat a cauzat moartea a doi participanţi la trafic.

Brutaru Romulus Mihail este acuzat de ucidere complexă din culpă şi părăsirea locului accidentului fară încuviinţarea organelor de poliţie. Victimele lui sunt Culina Tudor Cosmin, în vârstă de 26 de ani, si Trandafir Constantin, în vârstă de 47 de ani, ambii din Ţăndărei.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au propus la data de 17 noiembrie arestarea preventivă a inculpatului iar magistraţii din cadrul Judecătoriei Slobozia au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului, pentru 29 de zile.
Până în acest moment al urmăririi penale s-a reţinut că în data de 7 noiembrie, la ora 2040, Mihai Brutaru a condus pe DN2A, în afara comunei Bucu, un autoturism marca Nissan, având o alcoolemie de 2,05 şi, pe fondul consumului de alcool şi al vitezei neadaptate la condiţiile de trafic, a produs un accident rutier, din care a rezultat decesul a două victime, ulterior, părăsind locul accidentului, fară încuviinţarea organelor de poliţie.
Procesul a început cu o amânare în urma unei cereri a societăţii de asigurări.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.