Cristina Pocora cere majorarea alocaţiilor pentru copii

0

1741036.rbc6914

Parlamentarul de Ialomiţa, Cristina Pocora, cere partidului de Guvernământ să majoreze în primul rând alocaţiile copiilor, şi apoi pensiile parlamentarilor.
Deputatul liberal din colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei este de acord că indemnizaţiile şi pensiile parlamentarilor români sunt cele mai mici din Uniunea Europeană, însă, tot la nivelul Uniunii Europene media alocaţiei de stat pentru copii este de 210 euro, în vreme ce în România alocaţia unui copil este de doar 9 euro, cifră care plasează ţara noastră în coada listei la nivel mondial.
Cristina Pocora transmite printr-un comunicat de presă că PNL nu susţine propunerea pentru revenirea la pensiile speciale pentru parlamentari şi consideră că majorarea alocaţiilor este ceea ce ar trebui să-i preocupe pe aleşi, înainte de propriile beneficii.
În consecinţă, parlamentarul liberal de Ialomiţa cere majorităţii controlate de PSD ca, pe lângă legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor, să promoveze şi creşterea alocaţiei pentru toţi copiii la 200 de lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.