CSM Unirea Slobozia va evolua şi în sezonul viitor în Liga Naţională de Handbal

0

DSC_6546

Unirea Slobozia va evolua şi în sezonul viitor în Liga Naţională de Handbal. Performanţa a fost reuşită la finalul unui sezon salvat in-extremis, după ce elevele Victorinei Bora au câştigat ambele meciuri din miniturneul de baraj disputat la Râmnicu Vîlcea. După victoria de marţi cu CSU Ştiinţa Bucureşti, scor 24-21, ieri handabalistele de la CSM s-au impus şi în faţa celei de-a doua adversare, CSM Slatina cu 37-30, după ce la pauză au condus cu 22-13.
Irina Simion a fost principala armă de atac a echipei noastre, cu şapte reuşite, iar apetitul ei ofensiv a fost dublat de cel demonstrat de Maria Gavrilă, Iulia Artean şi Raluca Băcăoanu, fiecare dintre ele autoare a câte şase goluri. Pe lista marcatoarelor din meciul care a încheiat sezonul mai figurează Raluca Dăscălete şi Alina Moroianu cu patru goluri, Mihaela Stănciulescu cu trei şi Camelia Carabulea cu un gol.
Alături de CSM Unirea Slobozia a mai promovat în Liga Naţională şi Măgura Cisnădie, după două victorii obţinute cu Handbal Municipal Buzău, scor 36-29 şi Cetate Devatrans, de care a dispus cu 24-22.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.