Curse de masini in Parcul Mare

0

La Slobozia cursele de masini se organizeaza ziua in amiaza mare in fata Catedralei din Parcul Mare. Fara sa le pese de copiii sau batranii care se plimba pe aleile parcului, junii de bani gata ai orasului se aliniaza la start in vazul tuturor, sfidand orice norma legala sau de  bun simt:
audio curse masini in parc 1 
Uimiti ca cineva indrazneste sa le ceara socoteala, pustanii au mai facut demonstrativ o tura, apoi s-au retras  pe langa terenurile de tenis spre ruinele stadionului nou, ca sa iasa apoi in recunoastere si sa se alinieze din nou la start.
Pentru cetatenii care se plimba in Parcul Mare, cursele de masini au devenit obisnuinta iar lipsa autoritatilor duce la resemnare:
audio curse masini in parc 2
Conform unei hotarari recente a Consiliului Local Slobozia, accesul cu masinile in Parcul Mare este interzis. Deocamdata nimeni nu verifica daca se respecta aceasta masura iar politia ignora atat organizarea curselor cat si ca turismele sunt inmatriculate in Bulgaria sau Germania. Opiniile dumneavoastra privind cursele de masini pe strazile oraselor, in parcuri sau variantele ocolitoare, sunt asteptate pe blogul redactiei.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.