Daca vrei, poţi

0

Când vor, şi poliţiştii ialomiţeni pot… Suspecţii mai multor furturi au fost identificaţi, iar acum sunt cercetaţi.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei au reuşit identificarea autorilor a trei infracţiuni de furt calificat, fapte existente în evidenţele cu autori necunoscuţi ale Poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în primavara acestui an, pe timp de noapte, un minor în vârstă de 14 ani, în complicitate cu un tânăr de 19 ani, ambii din Ţăndărei, au sustras dintr-o şcoală un laptop în valoare de aproximativ 2.400 de lei, pe care ulterior l-au vândut.

Acelaşi minor, în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, împreună cu un tânăr de 22 de ani, au sustras din clopotniţa unei biserici din oraşul Ţăndărei o drujbă electrică şi un flex, ambele estimate la valoarea de 500 lei. Două nopţi mai târziu, aceiaşi hoţi au intrat din nou prin efracţie, în incinta unităţii de învăţământ călcată în primăvară. De data aceasta, au sustras un laptop, un telefon mobil şi o cameră foto digitală.

Bunurile furate luna aceasta, cu excepţia telefonului mobil, au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a grupului, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.