“De ce dai, mă, de ce dai”?

0

Parlamentarul liberal de Ialomiţa îi cere ministrului de interne să explice de ce Ministerul Administraţiei şi Internelor acordă sporuri preferenţiale anumitor angajaţi, în timp ce anunţă că nu mai are bani pentru salariile a aproximativ 10.000 de angajaţi.
Cristina Pocora reclamă modul preferenţial de majorare cu 50% a salariilor unor persoane, fără a exista o bază legală în acest sens.
De trei ani, de această majorare beneficiază, în mare parte, angajaţi ai Ministerului de Interne care nu fac activitate de teren şi care nu sunt expuşi riscurilor.
În opinia deputatului PNL din colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei, acordarea acestor sporuri, prime sau majorări, de când PD-L este la putere, numai unor angajaţi, are ca efect demotivarea puternică a întregului personal.
Cristina Pocora îi cere ministrului Administraţiei şi Internelor să explice de ce a ales varianţa concedierii zecilor de mii de angajaţi ai Ministerului, în loc să anuleze sporurile şi primele de care beneficiază anumiţi salariaţi, mai puţin cei care au merite excepţionale în munca de teren.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.