Debandadă în trafic

0

Weekendul prelungit de Rusalii a determinat o adevărată isterie în rândul participanţilor la trafic, fenomen generat de ignorarea normelor legale de şofat pe drumurile publice şi neatenţia pietonilor.
Sâmbătă şi duminică, în judeţ au fost accidentaţi 3 pietoni care fie au traversat strada fără să se asigure, fie au căzut victime imprudenţei conducătorilor auto.
O copilă de 7 ani din Iazu a fost lovită cu maşina de un consătean care efectua manevra de mers înapoi, fugind apoi de la locul accidentului.
Scăpată de sub supravegherea familiei, o fetiţă de 3 anişori din Slobozia a încercat să traverseze strada în fugă printr-un loc nepermis şi a fost accidentată de un bărbat de 30 de ani. Testele de alcool au dovedit că şoferul băuse înainte de a se urca la volan.
Un alt pieton, de 24 de ani, a fost accidentat frontal la Urziceni, pe trecerea de pietoni.
La Mărculeşti, poliţiştii au depistat la volan, fără carnet, un bărbat de 66 de an, iar la Bărcăneşti în trafic a fost identificat un minor de 17 ani. De asemenea, la Munteni-Buzău, un bucureştean de 44 de ani care emana halenă alcoolică şi a refuzat testarea alcoolscop. În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.