Directorul de la Casa Judeţeană de Pensii a fost reclamat că a venit băut la serviciu

10

foto: Florin Floreanu

De ziua onomastică, Dumitru Ion a fost surprins de presă sub efectul consumului de alcool, situaţie pe care reprezentanţii instituţiei au reclamat-o la Casa Naţională de Pensii.
Fost subprefect al judeţului, Dumitru Ion a fost numit de liberali director al Casei Judeţene de Pensii. Schimbat de guvernarea PDL, el a contestat şi a câştigat anul trecut în instanţă revenirea la conducerea instituţiei judeţene. Zvonuri privind prezenţa la serviciu în stare de ebrietate a directorului de la Casa Judeţeană de Pensii au mai fost câteva de-a lungul timpului şi s-au concretizat astăzi, de Sfântul Dumitru.
În urma sesizărilor, corpul de control al ministerului se îndreaptă către Slobozia pentru a evalua situaţia la faţa locului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

10 comentarii

  1. Dumitru se trezeste din betie…..dar”vica”din prostie nu cred ca si revine…Ce nu ti e clar vico?Omul are sensibilitate la alcool,iar unii ce i doresc functia au chemat presa….sper ca intr un moment de luciditate sa si dea demisia Dumitru si sa ncerce sa si trateze dependenta….pt mine e clar ca omul e bolnav,ramane sa realizeze si el sau familia lui ca de nu se trateaza..o sa ajunga in loc cu verdeata:))

  2. Un pnl-ist betiv, care ia o caruta de bani ca bugetar usl-as, fata de care magarul ,,danut” se arata intelegator! Care-i prostia aici? Ca am o parere extrem de proasta despre usl-asii ce nenorocesc RO si nemernicul ,,danut”? IL va da afara ministrul pnl-madam Campeanu pe acest individ usl-as, ca sa-lajute sa-si trateze alcoolismil cronic? ,,danut”, ca de obicei, esti un cretin!

  3. “vico” ai un dinte impotriva USL, ceea ce ma face sa cred ca esti unul din cei care il pupa tare in fund pe Basescu si Boc. In legatura cu Dumitru pot sa-ti spun doar atat: nu mai este de mult in PNL, el acum face parte din gasca ta (javrele care il pupati in fund pe Basescu si pe Boc).

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.