Dirijorul Sava. Constantin Sava

0

Dupa o luna de pauza, pentru concediile executivului primariei Urziceni, consilierii locali s-au intrunit aseara intr-o sedinta ordinara cu 22 de proiecte de hotarari pe ordinea de zi.
Intalnirea a fost orchestrata de primarul Sava, de la primul minut, cand a introdus doua proiecte noi pe ordinea de zi, pana la final, cand a dat tonul consilierilor liberali si au parasit in grup sala de sedinte.
Cateva proiecte, referitoare la alocarea unor sume pentru lucrari la scoli si studii de fezabilitate au suscitat discutii aprinse privind oportunitatea cheltuielilor din bugetul local. Cele mai multe insa, cu un continut tehnic, au fost aprobate fara rezerve.
La capitolul diverse, primarul Sava a prezentat o intampinare de recuperare a unor drepturi castigate in instanta, s-au stabilit reprezentantii consiliului local in consiliile de administratie ale scolilor din oras, pentru ca apoi, plictisiti de moarte, reprezentantii aparatului de specialitate al primariei Urziceni si consilierii liberali,  sa paraseasca incet-incet sala de sedinte.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.