Ecoaqua Urziceni e în grafic

0

Lucrările cuprinse în programul de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare au fost finalizate la Urziceni, iar în perioada imediat următoare se va trece la punerea în funcţiune a acestora.
Cu această ocazie, operatorul de apă şi canal atenţionează viitorii potenţiali beneficiari ai serviciilor că branşarea în sistem va fi efectuată numai în cazul utilizatorilor care nu înregistrează restanţe la plata serviciilor furnizate. De asemenea, sunt avertizaţi asupra faptului că branşarea la reţelele noi fără acordul operatorului constituie contravenţie şi se va sancţiona conform prevederilor legale.
Ecoaqua avertizează asociaţiile de proprietari, agenţii economici, instituţiile publice şi abonaţii individuali că începând de luni, 23 mai va declanşa o amplă acţiune de debranşare a abonaţilor cu debite restante mai vechi de trei luni. Programul exact al acţiunii urmează a fi stabilit de comun acord cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari în cursul zilei de mâine, după centralizarea datelor referitoare la sumele pe care acestea le au de încasat de la populaţie.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.